IRC-Galleria

RukkaPeikko

RukkaPeikko

"kinuski t:llä"
Wanhojen tanssit on kohta...
Ne on kohta, jos 'kohta' on viiden kuukauden päästä.

Ai että, miä ihan oikeesti ootan niitä! Miun motivaatio koulun suhteen on vähän matalalla tällä hetkellä, mutta miä yritän jaksaa sen voimalla, että KOHTA (jos 'kohta' on reilun kahden kuukauden päästä) alkaa kolmas jakso ja sen myötä tanssien harjotukset. Ootan niin, että pääsen harjottelemaan ja viimein tanssimaan...

Oon kuluttanu pari viimesintä iltaa siihen, että oon istunu koneella ja ettiny kuvia vanhojen tanssipuvuista. Oon ettiny sopivia ja ihania värivaihtoehtoja ja samoin myös malleja. Kavereiden kanssa ollaan jauhettu visioista pukujen ja kampausten suhteen. Ollaan panikoitu, että pitäisikö jo nyt varata aikaa kampaajalta ja mihin aikaan ja millainen nuttura päähän - vai laitetaanko ollenkaan nutturaa?
Miä kyselin sunnuntaina itelleni aikaa kampauksen ja meikin tekoa varten. Sain. Jesh. Enää tarvitsee etsiä (eli kysyä) puvun tekijää.

***
Joku voisi kuvitella, että kaikki härdelli on turhaa, aikaista ja turhan aikaista. Kyllä. Niin se onkin. Oon itekin sitä mieltä. Ei tässä vaiheessa vielä tarvitsisi miettiä noin kaukana olevaa asiaa. Totuus on kuitenkin se, että nuo tanssit on semmonen "once in lifetime" tapahtuma. Tanssipäivä on se päivä, jolloin tämmönenkin pikkunen luolapeikko saa olla prinsessa ja tanssia komean (no ei ehkä komean, mutta ihan ok näköisen) prinssin (tämä nyt vain sopii tähän kohtaan...) kanssa koko päivän. Eikös tommosen jutun eteen kannata vähän nähdä vaivaa ja uhrata ajatuksia?



Pirulauta. Joku polttaa tupakkaa tai sitten miun kämpässä palaa jokin! Epäilen kuitenkin sitä röökiä. Kuka julkeaa?! Tässähän alkaa ihan tehdä mieli... o.O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.