IRC-Galleria

Rumbamustiainen

Rumbamustiainen

is Bliz North

5. heinäkuuta klo 1:10Torstai 05.07.2007 04:10

Piäni tilannekatsaus tänhetkisestä menosta:

Oon ollu isän luona täs pari päivää, kännykäst on akku loppu/olen sulkenut sen (pyydän anteeksi niiltä kullamussukoilta jotka on yrittäny yhdistää, korvaan kaiken luonnossa ;> <3). Olen käyny jopa UIMASSA JEEJEEJEE ja sillee. Olo on köyhä, haluaisin paljon juttuja ja jalkaan osu päiväl joku piikki joka meni luuhun asti.
Jalkani on siis kipeä.
Mun alkukantaisuuteni on alkanut kiivetä ulos kuorestaan, merkkinä paidattaliikuskelu käviksellä ja sillee. Menossa vakava Last-puutostila, kun ei täällä kuunnellut biisit päivity Lastiin laisinkaan! (Tsek last.fm/user/Rumbamustiainen )
Ei oo naista, nyyh nyyh nyyh itken lalalaa, mut pokaan sit koulujen alus jonku 91-lukiolaisen ja vien sen luolaani ja teen sille juttuja ja silleen.
Mun silmien väri on menny ehkä vähän vihreemmäks, vitutusta ei voi senteissä mitata. The Rootsiin enään 2 viikkoa. Olen onnellinen, mm-mmm.
Alan huolestua, onko minusta tosiaan tulossa joku rokkari! Kapeammat farkut, outo hattu, pienemmät paidat ja sliparit ovat jo merkki siitä. Ei aikaakaan kun siirryn käyttämään vakuumikuivattuja tandemshorteja ja pintakäsiteltyjä tennissauvoja (kts. pillifarkut (en tosin ole vielä suunnitellut (ihan)))
Haluan Helsinkiin. Siellä on kivaa. Olo on murheellinen. Nyyh.
Jos jollakin olis jotain hyvii artistinimii tiedos, voi informoida mulle henk. koht.! Uus artistinimi olis paikallaan mun muusikillisten nautintojen täyttämiseksi.
Uus kännykkä on toiminut, vaikka se on aika tyttömäinen, se on luotu minulle kuin nyrkki naamaan tai keilapallo perseeseen, eli täydellisesti.
Voi vittu, kynnen alla on jotain paskaa, joten pitää lopettaa.

Hei hei.

oho tulipa pitkä täst tekstistä, mut EI SE MITÄÄN! HA-HA-HA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.