IRC-Galleria

Rusotar

Rusotar

elämä hymyilee taas
ja niin on TAAS vapaa päivä ja aika kirjoitella turhuuksia. en siis ees muista koska mulla olis viimeksi ollut näin paljon vapaata. ehkä sillon 13 vuotiaana kun en ollut viel tutustunut työelämään.. ja tää lomailu ei kyllä sovi mulle yhtään! Eli jos jollain on ylimääräisiä töitä tarjolla niin tänne vaan! No onneksi kesällä taas helpottaa kun alkaa 3 työpaikan pyöritys ;) ja meitsi pääsee näyttään näyttelijän lahjansa. musta tulee piikatyttö :D en ees tiedä onko mulla vuorosanoja!

Mut aloitin sentään taas juoksemisen. Koska sain tilaajalahjana sykemittarin. sillä voi sitten seurailla sykettä ja kalorien kulutusta ja rasvan polttoa. ja sen saa vielä tietsikkaan kiinni, ni voin sit siellä piirrellä kaikkia kaaviokuvia :) juoksin meidän pururadan 2 kertaa ympäri ja kävin pyörällä kaupungilla. rasvaa poltin kaikki huimat 20g! sain siis syödä töissä hyvällä omalla tunnolla jätskin ja jäin vielä 4g voitolle xD niin ja muistinko kertoa et se mittari on vaaleenpunanen... Tässä kohta pitää siis huolestua, koska mä en oo Ikinä pitänyt vaaleenpunasesta.

Mun uusin harrastus on kuitenkin katella päivisin telkkarista hää ja vauva ohjelmia. enkä siis halua naimisiin tai lapsia.. ja haluisin taas rempata täällä ni on pakko selailla kaikkia sisustuslehtiä. Miten tylsää voi siis olla kun on vaan kotona.

Yks tän kesän parhaista uutisista on kyllä se, et punainen paholainen siirtyy kokonaan mun nimiin :) eli ikkunat auki (ei ole ilmastointia), käsivoimat käyttöön (ei ole ohjaustehostinta) ja baanalle! mikäli paholainen selviytyy katsastuksesta...

Viikonloppuna odottaa tampere ja mun rakkaat tytsyt, sitä odotellessa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.