IRC-Galleria

Ryuuko

Ryuuko

ei tarkasta galleriaa kovin usein

Blogi

- Vanhemmat »

OhoMaanantai 05.12.2005 20:26

Kappas... Albumiominaisuus..
No pakkohan sitä oli hyödyntää.

(Ei varmaan kannata ottaa nimeä ja kuvausta *aivan* tosissaan.)

Ryuu-sedän lahjatoiveet.Torstai 24.11.2005 22:04

Koeviikosta on selvitty ja ehtii taasen hengähtää, joten kirjoittelempa tässä huvikseni lahjatoiveita jouluksi, tuleehan tätä päiväkirjaakin aina testailla.

Siispä, In medias res - tätä Ryuu toivoo:

Christopher Paolini - Eragon

Uusi sivistyssanakirja.

Theatres Des Vampires:
* Vampyrìsme
* Suicide Vampire
* Bloody Lunatic Asylum

Sonata Arctica:
* Reckoning Night
* Songs Of Silence (Live at Tokyo)

Ajattara:
* Itse
* Kuolema

Moonsorrow:
* Kivenkantaja
* Verisäkeet

Siispä kohtalaisen musiikkipainotteinen toivelista, joka ei tule todennäköisesti toteutumaan puoliksikaan, mutta saahan tuota toivoa? Näine mietteineni lopetan tämänkin merkinnän tarjoten teille vielä yhden hymiön: o____o''

Testipeli jatkuuTorstai 10.11.2005 18:12

Kyllä vaan, hyvittääkseni tätä karmeaa epähuomiota, jossa olen unohtanut koko päiväkirjan testailun tyystin, kirjoitan toisen merkinnän:

Tänään 10.11 oli mitä loistavin päivä, joka alkoi uskonnon kokeella, josta vetäisin sellaiset seitsemän sivua tavaraa, eli eiköhän sillä läpi pääse. Nopea ruoka ja Ryuu-setä nauttiikin jo nokosista pitkän matematiikan kertaustunnilla ja on varmasti laadukkaassa pulassa 11.11 tulevaan pitkän matematiikan kokeeseen nähden. Sattuipa pitkän matematiikkamme kertaustunnin jälkeen, että olin puhunut englannin kirjoituskiplailuun meneväni - sinne siis! Kilpailuhan itsessään meni loistavasti, kun heti alkuun sai tietää päässeensä oman koulunsa top kolmeen, sillä osanottajia koulustamme oli tasan kolme (3). Itse teksti oli puisevaa "If I was a parent" tjv. otsikoltaan ja kirjoitusvirheitäkin löysin muutaman, joskaan en sitten jaksanut korjata kaikkia enää viimeistellystä mustekynällä kirjoitetusta versiosta. Kerran se vaan kirpaisee. Nyt kun muistelen, taisin pistää otsikoksi "I as a parent." Neljän tunnin yöunet ovat selvästikin liian vähän Ryuu-sedän mielenterveyden huomioonottaen.

Ah, toki. Saatte taas hymiön:
@.@'

Kappas kummaa.Tiistai 08.11.2005 20:29

Tulinhan huomanneeksi, että Irc-galleriaan on tullut tällainenkin ominaisuus. Huomasinpa myös, että oli omalle kohdalle isketty testiryhmän jäsenyys, vaikkakin se taisi tulla vasta tuon irkkaajasi tunnustautumisen mukana. Tuskinpa tässä kovin paljoa on aikaa kirjoitella, mutta tulihan tarve osoittaa aktiivista käyttäjyyttä ja kirjoittaa merkintä aivan testimielessä. Hyvin menee. Tuoltahan se varmistui, että olin mukana myös alkuperäisessä testiryhmässä, enkä sitten huomannut koko hommaa tätä ennen. Noh, tästä se toimivuuden testaaminen käyntiin lähtee.

Koska minulla ei ole järkevää syytä kirjoittaa historiikkiä elämästäni, tyydyn vaan toteamaan, että nyt on taasen koeviikko ovella ja kokeisiin tulisi lukea. Viikonloppu meni biologiaa harjoitellessa ja osaanhan nyt kertoa, että biodiversiteetti tarkoittaa luonnonkirjoa, biosfääri eli elokehä käsittää maan kaikki elolliset alueet ja osaanhan myös kertoa fotosynteettisen tarkoittavan valon avulla yhteyttävää. Tulihan myös opittua, että viherpeukalo tarkoittaa tyyppiä, jolla nyt vaan sattuu syystä tai toisesta olemaan vihreä peukalo. Samoin opin, kuinka syntyvyys ja tulomuutto (yllätys yllätys) lisäävät populaation määrää ja kuinka kuolevuus ja lähtömuutto (todellinen yllätys!) pienentää populaation määrää.

Sainhan tässä maanantaina 7.11 käsiini myös englannin kielisen painoksen uusimmasta Harry Potterista, sen legendaarisen puoliverisen prinssin, jota yhä kääntyväksi kotokielellemme odotamme. Sattuneista syistä minulla ei ollut aikaa hukattavaksi kirjan nauttimiseen pätkittäin, vaan ahmaisin sen ensimmäisen 24:n tunnin sisällä ja palautin kirjan jo tiistaina 8.11. Ei tullut sinä päivänä kovin kauaa koneella riehuttua.

Nyt on sitten uskonnon koe edessä, ja tasan huominen (9.11) aikaa lukea kokonainen kirja uskonnollista informaatiota ja sisäistää 40 uskontoon liittyvää sivistyssanaa, joista suuri osa on jo onnekseni ennestään tuttuja. Perjantaina on pitkän matematiikan koe, joka on viime aikoina mennyt itseltä lahjakkaasti hieman ohi, mutta tänään taisin päästä takaisin kärryille. Aika näyttää. Viikonloppua odotellaan ja todellista pelkoa tunnetaan maanantain ruotsin koetta kohtaan, minkä jälkeen tiistaina pitää selvitä vielä englannista ja vasta keskiviikkona jo niin aikaisin harjoitellusta biologiasta. Englannin kirjoituskilpailukin olisi...

Tästä kaikesta voimme siis päätellä Ryuu-sedän mielen lähentelevän romahdustilaa ja voimme myös ajatella, ettei hänen mentaalinen tasapainonsa ole kovinkaan hyvissä kantamissa. Turvallisesti voidaan myös olettaa, että hän on jo nimittänyt itseään fotosynteettiseksi solumuodostelmaksi ja poksahtanut kukaksi. Lisää informaatiota heti, kun Ryuu selviää fotosynteettisestä olomuodostaan raportoimaan ketään kiinnostamattomia elämänsä tapahtumia.

Edit: Ahaa.. Idea olisi siis ollut kirjoittaa jotain lyhyttä ja teiniagnstia tai jotain vastaavaa. Noh, ei voi mitään. Saatte hymiön -> ^_____^
- Vanhemmat »