IRC-Galleria

Säräke

Säräke

Sellast se on..

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 03:06

Oli aika hyvä tänää oltii menos Annan kaa käymää meillä, sit hertsikas törmättii Jannee, Tinttii ja Santtuu.. Noo neki tuli sinne bussii. Sit ku jäätii nii mentii Jannen mukaa Jurin rapun etee ku se oli menos Jurille. Siin oltii hetki ja lähettii käymää meil, sielki meni jonku aikaa kunnes ajateltii sitte hakee Jurii ja Jannee ( ja jos Mikko ois ehtiny jo tulla sinne ) Noo pimputettii Annankaa ovikelloo, sielt tuli avaa Pirjo = Jurin mutsi oven, sitte kyseltii et on nää siell mut ne oli lähteny siwaa ostaa vessapaperii ja tuikkui ;D no sit Pirjo tietysti pyys meijät Jurille oottaa niitä, ja me mentii. Sitte Juri tuli himaa.. Huusin vaa siel MOOOOOOOI.. juri oli siin vähä o__O Sitteku Mikko ja Janne oli jääny oottaa Jurii pihalle, sit ku lähettii nii ne vähä katto ku tullaa vaa Jurilta ;DD

-

Tänää istuttii 86 minä, Mikko, Anna, Juri ja Janne. Sitte jostai Mikko alko valittaa mulle ( niiku aina) ja koitti niiku sylkästä sen purkan mun päälle, noo mut sen taidoilla se lens sen ittensä sylii. Sitte se laitto sen purkan siihen penkin selkänojaa missä se istu..

Myöhemmi illalla tulin 86B himaan, noo mä kävelen sinne taakse istuu mis istuttii sillo ku oltii 86, meinasin istuu siihe penkille missä Mikko istu mut näin siinä sen purkan joten menin ihan takapenkille. Sit aloin kattoo ku sielt tuli yks ukko, joka vaa niiku istu siihe ja viel nojas siihe penkille ( aloin nauraa vaa yksin siel bussissa ;D ) Sitte se ukko jossai vaihees jäi pois siit bussist ja sain viel pahemmat naurut ku sen ukkelin selässä oli Mikon purkka kiinni ;DDDDDDDD.

-

Juu en jaksa enempää kirjottaaa vaikka tapahtu paljon.. Mut hauskaa oli ainki aluks (; LOPPUUUUUUUU !

<sydän> Njaamii sese yyyyyyyyyyks <sydän>


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.