IRC-Galleria

Säräke

Säräke

Sellast se on..

[Ei aihetta]Maanantai 28.04.2008 20:26

Ei oo sontsasta paljoo iloa, kun muija painaa viisisataa kiloa. Et välitä muodoistasi ollenkaan, niimpä telkesin eilen sinut navettaan. Toiset tytöt kuntoilee ja nostaa rautaa, vaan sinä söit navetan kaksi nautaa..

En voi ottaa kanssasi ruokanokosia, ei sängyt ole kyllin suurikokosia, ei kanssasi voi harrastaa muutakaan, paitsi ehkä sumopainia. Jos tuosta kasvat vielä suuremmaksi, ei riitä sulle edes tilataksi, olet vetänyt sen verran nakkia, ettei löydy sulle sopivaa sadetakkia. Aamupalaksi maistuu sulle hirvenvasa, olet aivan suunnaton läskikasa..

Syöt makkaraa, kyytipojaksi päivänkakkaraa. Leivälle laitat mursua ja käristettyä norsua...... lehteen kirjoitettiin ostetaan palstalle, että haluaisimme sontsan vähän lihavammalle, mutta jos sellaista ei löydy niin, turvaudumme nahkasohvan irtopäällisiin. Saat vatsasi niin hyvin makkaralle, että voin tulla sateensuojaan mahasi alle, vihdoin hyödynnän naiseni suurenkoon, voin hyvin jättää sateenvarjon naulakkoon.. ei tartte enään sontsan alla kuivatella ela ela ee ee ee !

Paras biisi >XD mulle tarkotettu

tos on vaa jotai kohtii..

http://youtube.com/watch?v=1ACqH5EGZe8


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.