IRC-Galleria

#Keikka 28, Susirock 2010, 30.5.2010#Maanantai 31.05.2010 15:53

Settilista:
Another Round
Toxic Sweat
Reloaded
Would You Be My Enemy
Bring Your Own Bitch

Tämä keikkapäivä oli hyvin tapahtumarikas. Soittoaikamme oli 14:20, mutta alotettii vasta 14:40, koska oli vähän kaikki bändit myöhässä.
kl 11:00 saavun helsinkiin karjaalta tulevalta junalta ja kuulen että pepe on vihdissä ja se pitäis hakee sielt...loistavaa. nåh kiirehdin kotiin. vaihdan vaatteet, hyppään autoon ja haen tommyn, joka muuten oli ihan hyväsä darrassa...kuten minäkin. sitten aletaan ajamaan vihtiin päin, kunnes saadaan sitte selville että se on viikissä, ei vihdissä. se ei asiaa autanut koska gps ei löytänyt osoitetta.
nåh huomaan sitten että olin UNOHTANUT kitarani ja kaikki muut kaapelit ja pedaalit kotiin, WTF??????? ja eihän niitä ehditty sitten hakea joten ajettiin treenikselle missä darranen tuomas hyppää kyytiin ja poimitaan pepe jostain päin maailmaa kyytiin ja sitten saavuttiin susirockiin ajoissa, ihme kyllä.

itse keikka oli...nåh soundeiltaan paska, johon pääsyy oli se että pedaalit jäi himaan. sain lainattua skeban mutta marsun vahvistimet kuulostaa nii homolta ilma säröpedaalei ett biisit kuulosti uskomatoman köyhiltä. sitä halus vaa piiloutua lavan taakse keikan aikana :D. nå ilman mitään suuria virheitä saatiin keikka vedettyä ja painuttiin sitte himaan.

mitä opimme:
1. vältä EXTREME dokailua päivää enne keikkaa jos keikka on ennen kl 17 seuraavana päivänä.
2. tee lista kamoista jotka otat keikalle mukaan niin mitään ei unohdu.
3. ÄLÄ VITTU UNOHDA OMAA SOITINTASI HIMAAN :D

9.6 soitetaan vielä hapessa akustisesti mutta sen jälkeen pidetään kesän aikana keikka taukoa, keskitytään uusiin biiseihin ja valmistaudutaan elokuun UK-kiertueelle...hmm mikäköhä se UK ois :D? ei ainakaan Uniklubi

- Gab

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.