IRC-Galleria

Mies halusi ostaa syntymäpäivälahjan tyttöystävälleen. Hän päätti ostaa hansikkaat, joka on romanttinen, muttei kuitenkaan liian henkilökohtainen lahja. Tyttöystävän pikkusisko lupautui lähtemään miehen kanssa Sokokselle valitsemaan naisten käsineitä. Hän osti samalla itselleen pikkuhousut, mutta ostokset menivät jostain syystä sekaisin ja pikkuhousut joutuivat tyttöystävän pakettiin ja hansikkaat lähtivät siskon mukaan.
Mies lähetti syntymäpäivälahjan tyttöystävälleen ja kirjoitti mukaan kortin:

"Valitsin nämä, koska olen huomannut, ettei sinulla kovinkaan usein ole niitä päälläsi mennessämme iltaisin ulos. Olisin ostanut pitkät ja vetoketjulliset, mutta siskosi pitää lyhyitä ja helpommin riisuttavia, joten hän suositteli niitä. Hän myös näytti miten helppoa ne on tarvittaessa riisua kovassa kiireessä.
Nämä ovat kyllä aika aran väriset, mutta myyjätär näytti minulle omansa, joita hän oli pitänyt jo kolme viikkoa putkeen kertaakaan pesemättä, eivätkä ne olleet pahasti likaantuneet. Hän sovitti vielä tätä sinun lahjaasi ja näytti niissä oikein viehättävältä. Myyjä kuitenkin varoitti, että jos työnnät sormesi niihin, et saa käyttää voiteita, koska rasva saattaa tulla ikävästi pinnan läpi.
Varo myös hankaamasta niitä mitään kovaa vasten, koska ne ovat ohuet ja saattavat mennä kovasta hankauksesta puhki.
Voisinpa olla paikalla sovittamassa niitä sinulle ensimmäistä kertaa, mutta varmaankin monet kädet saavat koskea niitä ennen kuin tapaamme seuraavan kerran.
Toivottavasti panet ne minua varten seuraavaan tapaamiseemme, jotta voin kietoa sormeni niihin.

PS. Viimeisintä muotia on pitää niitä hieman alaskäännettyinä, niin että vähän karvaa näkyy sisältä."

HAHAHAHAHAHAHHOHOHOHOHOOHHUHUHUHUHIHIHIHOHAOHADOHPWAG.
eikö ollutkin hauskaa? <virne>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.