IRC-Galleria

TURTLESUNIA JA SYÖTYJÄ LOKKEJA.Maanantai 18.06.2007 02:42

Tänään tulimme Tammisaaresta. Petri on apina kun se ei tullut mukaan. no, Wulle tuli ::D

Siellä oli ihanat säät ja vesikin oli mukavan lämpöistä. käytiin kuutamouinnilla perjantaiyönä, en kyllä muista siitä oikeastaan mitään, en edes sitä että vesi taisi olla melko jäätävää :D Tämä saattoi johtua siitä, että Annette juotti meille ainakin 3 (tai enemmän) viinapulloa, sekä kaljaa. oli kyllä melko hupaisaa.

Lauantai menikin sitten rauhallisemmin. Käytiin syömässä erittäin taivaallisessa Santa Fessä. Täytyy sanoa, että suomenruotsalaiset eivät osaa tehdä pizzaa, eivätkä myöskään palvella.
Ne ei myöskään oikeen tykänny kun lipsautin siinä kaiken sähellyksen keskellä "NÄÄ RUOTSALAISET EI OSAA KYLLÄ MITÄÄN!" tuli muutamia vihasia katseita pöydistä, sekä joku huusi kiitoksiakin. Laskisivat vaihtorahat paremmin. höhöh.

Tavattiin sinä iltana myös vallan mukava ristosetä<3 Hän tarjosi meille makkaraa ja Atrian pihvejä grillikatoksella. hän kertoi myös syöneensä pienenä poikana paljon mm. lokkeja.
Joimme siinä sitten myös sivistyneesti valkoviiniä, tai siis minä join. Jepu ja Wulle kaljaa. Ja Annette tyytyi saarenmaahan. oivoi. Wulle varasti myös Riston tupakat :(

"EI NYT KYLLÄ MIELIKUVITUS JYLLÄÄ.. NYT NE TURTLESUNET LOPPU, JA HEI VITTU!"
mieheni on hyvin fiksu unissaan :D <3 tämän kuulimme viime yönä, kun minä yritin saada unta liian kipeän silmän kanssa ja Annette ja Wulle vaan naureskeli vieressä ja heitti minua pyyhkeellä :( kurjaa. olimme teltassa, oli festarifiilis kun kuului musiikkia. we don't need no education ;)

Tänä aamuna heräsin sitten silmä turvonneena, olin saanut piilolinssiltä turpaan ;(( vietin antoisaa päivää HYKSissä<3

Sen pituinen se, oli kyllä paras viikonloppu! :DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.