IRC-Galleria

SILIK

SILIK

As I race through the passage I find you
Kipu on todellista. Jos ajattelee tätä minunkin järkyttävää pääsärkyä. Särkylääkettä olisi kyllä tarjolla, mutta laiskuuteni estää sen ottamista. Mikä muu on todellista? No ainakin se että olen tänä yönä hävinnyt unibettiin 30 euroa pokeriin, vaikka juurikaan ylimääräistä rahaa ei ole.

Mental Note 1: Töihin tullessa jätä luottokortti kotiin.

Kaikki alkoi siitä kun tulin töihin ja tylsyys pääsi iskemään, niin ajattelin, että voisi mennä vähän pelaamaan pokeria. Leikkirahasta. Kuitenkin kun sain tilini auki, mieleeni juolahti kuningas idea, kaikkien ideoiden isä. Minullahan on luottokortti mukana. Ensimmäiset 15 euroa tuli sijoitettua tuotteliaasti, olin 10 euroa voitolla. Sitten kaveri pistää viestiä messengeriin. Joka muuten on varmaan syy minun pääsärkyyni.

Mental Note 2: Vaihda messengerin viesti ikkunaan tummemmat taustat.

Kaverin kanssa siinä hetken juttelin ja kerroin että pokeria olen juuri pelailemassa. Kaverihan sitten tietysti halusi mukaan pelaamaan ja kysyin missä pöydässä pelailen. Ja minä idiootti kerroin. Syyn saatte tietää myöhemmin.

Mental Note 3: Älä pelaa kaverin kanssa pokeria.

Jo heti alkuun näytti...ei niin lupaavalta. Kaveri hävisi heti kaikki rahansa ensimmäisessä jaossa. Joka tulee olemaan minun vähäinen lohtuni myöhempään yöstä. Kaveri nostaa lisää rahaa. Minä pidin pitkään pintani, mutta lopulta minunkin pelini oli pelattu. Kenen toimesta? No kaverinhan tietysti. Kaverin agressiivinen peli tapa suosii muita pelaajia ottamaan riskejä, ja minä panostin voittajakädellä, mutta kaverilla oli tällä kertaa vain parempi tuuri. Saldo 0€.

Mental Note 4: Älä anna ihmisten taivutella sinua.

Kaverin jatkaessa vielä peliä, ei kulu kahta minuuttia kauempaa, kun kaveri pistää siihen messengeriin viestiä.

Mental Note 5: Sen messengerin voi joskus myös sulkea.

Tuletko vielä pelaamaan? Kaveri kysyi. En mä enää, mulla on rahat loppu, enkä viitsi enää siirtääkään. Sanoo puolestaan allekirjoittanut. Tulisit nyt, seuraksi. Kaveri sanoi. No jos sitä nyt vielä 15 euroa pelais...Sanoi idiootti.

Mental Note 6: Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Jälleen rahastettuani luottokortilta bittipelimerkkejä olin mukana kuvioissa. Tällä kertaa voiton kiilto silmissä. Alku ei ollut lupaava, mutta kaverin pelityylin tuntien, sain kaverilta voitettua pikkasen rahaa, että oltiin sellaisessa tilanteessa että mulla oli rahaa vähän reilu 10€ ja kaverilla pikkasen alle. Siinä sitten kuluikin seuraava puoli tuntia. Sitten se taas kävi. Itsellä voittaja käsi. Kalle ja Ässä samaa maata. Kaveri alkoi painostamaan jo heti pelin alussa. Siis tässä vaiheessa sanottakoon, että siellä oli myös muitakin pelaajia. Minulla voittajakäsi ja kaverilla jotkut ihan paskat kortit jotka tiesin hänellä olevan. Ennenkuin yhtään korttia oltiin käännetty, olin panostanut kaikki rahani ja kaveri oli mukana taistelussa. Tässä verisessä titaanien taistelussa kävi loppujen lopuksi niin, että minä hävisin Ässä-hailla ja kaveri voitti 8 ja 10 parilla. Hivenen perseestä jos voisin sanoa. Lopputulos, kaveri lopettaa parikymmentä euroa rikkaampana, kun taas minä 30 euroa köyhempänä.

Mental Note 7: Älä sponsoroi kaveria omalla työajalla.

Nyt voisin sanoa, että vituttaa pikkasen. Menin nyt sitten häviämään 30 euroa työaikana. Eihän tosin 30 euroa paljon olen, mutta kun minunkin palkkaa miettii, niin se tarkoittaa sitä, että verojen jälkeen, mä olen istunut täällä neljä tuntia turhaan. Toki sainhan minä mehevän pääsäryn ja pikkasen adrenaliinin virtaamaan peli sessioiden aikana.

No mitä 30 eurolla sitten oikein olisi saanut? Ehkä pari levyä, mahdollisesti jonkun kivan t-paidan, reilusti kaljaa, ruokaa viikoksi, virolaisen ilotytön...

Mental Note 8: Hommaa nainen.

Mutta nyt täytyy sanoa, että vituttaa niin paljon, että mä siirryn jälleen kerran raittiuden tielle. Sitten elämäntapojen kohennus tulee perässä. Tämän kunniaksi aion nauttia töiden jälkeen pari olutta.

Mental Note 9: Älä juo kaikkia. Säästä pari pahanpäivän varalle...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.