IRC-Galleria

Niinpä niin.
Serpenthia- niminen tanssiorkesteri on jälleen saanut raahattua karvaiset perseensä studion uumeniin äänittämään taas uutta kolinaa ja rutinaa ihmisten iloksi ja suruksi.

Ensimmäisenä luonnollisesti vuorossa ovat rummut ja niitä on nyt tässä pari iltapäivää ihmetelty ja hyvää jälkeähän se rumpalismies on pro toolsiin (meidän tapauksessa pro foolsiin) saanut kapuloitua.
Luvassa on jälleen paljon basareita, hieman blastia, kummallisia kolinoita ja peltien epäsäännöllistä raiskausta. On mukaan eksynyt myös valssi- ja blues-kompin evoluution kyllästämiä jälkeläisiä.

Kuten otsikosta näkyy, koulupäivien jälkeiset äänityssessiot tuppaavat hieman aiheuttamaan mielihaluja mitä kummallisempia tuotteita kohtaan. Hermoromahduksilta on kuitenkin vältytty niin soittotilan kuin tarkkaamonkin puolella, mikä on ihan positiivista kun molemmissa tiloissa on vain orkesterin jäseniä. Lopputulos voi siis olla hyvinkin poikkitaiteellinen, varoitan. Demon nimikin on tällä hetkellä Riff n' Mood. (nimen muuttamista vielä saatetaan harkita...)

Tänään oli siis toinen kolmesta studioiltapäivästä ja aikataulussa ollaan: jäljellä enää yksi biisi. Jos kaikki toimii yhtä hyvin kun eilisestä loppupäivästä lähtien, huomenna saa olla tyytyväinen siihen asti kunnes tämä apina pistetään kitaran varteen soittelemaan rupisia säveliä.

Siinäpä sitä. Eikun vuottelemmaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.