IRC-Galleria

SUPERade

SUPERade

i felt like a deer in love lights

Blogimerkintä

« Uudempi -

- kun katon sua mä oon elossa taasTiistai 04.06.2013 01:54

1 OLEN LUONTEELTANI... olen räväkkä, äänekäs ja sosiaalinen, mutta varmasti äärimmäisen ärsyttävä. Ja vaikka oon aina äänessä ni oon silti sellanen socially awkward penguin koska mun huumorintaju on paskaa ja sanon aina jotain väärää mikä on vaan mun mielest hauskaa ja kaikki muut on sillee öö :D ja jos on ihmisiä jotka ei jotenkaa oo mun kaa samalla aaltopituudella ni sit oon tosi ujo ja koitan olla sellanen mahd. normaali. Toisinaan oon ilkee ihmisille, joista en pidä mut siihen on aina joku hyvä syy. En siis syrji esim. minkään ulkonäköseikan perusteella vaan ihan siks jos joku on iha total asshole :D

2 PIDÄN... pidän omasta rauhasta, siitä että voin välillä vaan olla päivän kotona lukemassa kirjaa. pidän silti myös ystävien seurasta, mutta en ole sellasta "kavereiden kanssa 24/7" tyyppiä. pidän myös joka sekunnista rakkaan seurassa :3 <3

3 VIHAAN... ihmisperseitä, sotaa, jotain vitun diktaattoreja, hämähäkkejä, hyttysiä, valehtelijoita ja talvea. niin ja timo soinia.

4 OLEN TYYTYVÄINEN... siihen, että mulla on ekaa kertaa elämässäni ihan oikea ja toimiva parisuhde. siihen, että selvitin lukion ensimmäisen luokan ysin keskiarvolla. siihen, että en ole elämässäni ikinä koskenut tupakkaan ja siihen, että olen onnistunut saamaan uudesta koulusta uusia ystäviä.

5 ODOTAN... tulevaisuutta, valkolakkia, kesäkuntoa ja maailmanrauhaa.

6 TOIVON... että mun ja mulle rakkaide ihmisten tulevaisuus on kirkas ja ennen kaikkea turvallinen. toivon kans et saan suoritettuu kirjotukset kunnialla. eniten täl hetkel kuitenki toivon et saatais sellanen pieni söpö karvapallo ton aaren kaveriks:3

7 PELKÄÄN... hämähäkkejä, onnettomuuksia, hukkumista, oksentamista ja sitä et mun sängynal on neekeri (en oo rasisti! mut mä vaa pelkään sitä. en tajuu miks, mus on jotain vikaa)

8 KAIPAAN... joitakin kavereita jotka on vuosien aikana jääny etäseks. kaipaan kans lentopalloa.

9 UNELMOIN... tulevaisuudesta ja ihannevartalosta. sellasesta mistä ihminen yleensäki nyt unelmoi.

10 MINULLA ON... lyhyet kynnet :( oon oikeesti tosi säd ku aina pureskelen noi ja sit ku meen tallille ni ne lohkeilee ja yök.

11 KUKAAN EI ARVAISI ETTÄ... oon herkkä. vaikutan ulospäin ehkä sellaselt rääväsuulta mut oikeesti suutun, lepyn, itken ja nauran helposti. mun tunteet vaihtelee päiväs tyyliin 3093948 kertaa ja pieniki väärä sana tärkeelt ihmiseltä saa mun surulliseks.

12 YSTÄVÄNI OVAT... tyhmiä ♥


13 PERHEENI ON... ihana!

14 ALKOHOLI ON MIELESTÄNI... sopivasti annosteltuna jees. oon kerran tehny sen virheen et oon ottanu "vähän" liikaa ja aamulla kadutti, not cool. Jos juo silleen fiksusti pienessä kaveriporukassa ja viel silleen et tajuu juoda vettä välillä ni aamullaki on jees olo eikä vituta :)

15 TUPAKKA ON MIELESTÄNI... itsemurha. En tajua miks joku haluu tappaa ittensä hitaasti ja vielä maksaa siitä satoja euroja vuodessa ? tajuun jos joku on nyt jääny nuorena koukkuun eikä enää pysty lopettamaan mutku nykyään kaikki nuoretki tupakoi koska se on nii vitun cool. oikeesti mitä helvettiä ? onko se hyvää? ei. tappavaa? kyllä. en ymmärrä.

16 JUON LIIKAA... kahvia

17 YRITÄN LUOPUA... turhista kiloista, peloista ja tunteista.

18 TÄLLÄ HETKELLÄ... pelottaa.

19 RAKASTAN... kaikkia läheisiä ihmisiä, mutta erityisesti rakastan lauria ♥

20 PAHEENI ON... laiskottelu.

21 KÄYTÄN LIIKAA AIKAANI... facebookissa :D

22 HALUAISIN OLLA... täydellinen, kukapa ei haluis olla ?

23 PARHAIN MUISTONI ON... 13.1

23 VASTAKKAINEN SUKUPUOLI... mun elämään kuuluu monta tärkeetä miestä. kaks tärkeintä on kuitenkin oma isi, joka on mun sankari. joskus tuntuu et se on enemmän ku vaan iskä kun se ymmärtää mua niin hyvin, ihanku se ois pikemminkin mun paras ystävä. toinen on tietenkin lauri, jos olisin mies ni oon varma et olisin iha samanlainen kun se. se on tuki, turva ja rakkaus:3

24 IHMISET... on monimutkaisia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.