IRC-Galleria

SYÖN

SYÖN

lihaa ja juon verta

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.05.2006 16:18

kuinka paljon onkaan tapahtunut viime kirjoittamisesta tänne.

1. Lordi voitti
2. Rakastuin
3. Leikkasin kynnen huonosti
4. Oli pääsykoesoitto

oteetaan ihan järjestyksessä nämä aiheet.

1. uskomatonta, ei suomen pidä voittaa euroviisuja. lordi oli hieno show ja hyviä heppuja ei siinä mitään, mutta ei suomi voita euroviisuja. elle oli ihanaa että elit hengessä mukana pistelaskun aikaan, ja ehkä myös kännykkälaskun. :> mutta, ONNEA LORDI! loiri.

2. kyllä, jälleen kerran astun rakkauden kiviselle tielle. katsoin englantilaisen potilaan ja rakastuin almasyyn(ralph "piinis" fiennes). se on kyl aika käpelöitsijä kaveri ja mun isää vuotta nuorempi , eikä mikään komea mutta älyttömän ihana.<3 ja se on mun kännyn taustakuva.<3

3. se on niin kipeä, hyvä et pystyn kirjottamaan tässä ja saati soittaa pianoa. se on oikean käden etusormi ja leikkasin oikean reunan liian syvältä. ja se on verinen, päivä päivän jälkeen siihen sattuu enemmän.

4. oli, meni ja ohi. ehkä maailman ärsyttävin asia pääsykoesoitot. mutta ei se niin perseestä ollu, vaik piano oli yamahan pysty, epävireinen ja penkki saatanan alhaalla. ja kelaa miltä kuulostaa imagine ilman säestystä. mutta ei nukuta reiluun kuukauteen, niin sit se selviää.

elämä on vain elämää. thänks matti&teppo.<3 adioos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.