IRC-Galleria

-Torstai 22.03.2007 00:04

Pitäis tehdä monta projektia; musiikki, maantieto ja historia. Kuulin just, että henkan historianprojekti oli 4 sivua, meillä ehkä fannin kanssa 1 SIVU! meidän pitäis keksiä siihen hiukan jtn, mutta ei osata mtn, ollaan ihan paskoja ja mun koulu menee niiu alaspäin. Not good at all. Ajattelen vaan kaikkee muuta kun koulua. Elikkä ei mee hyvin. Sitten iskä ajattelee että toi Kolumbian historia olis ihan helppo tehdä, tosta vaan kopioit ton ja sitten liität, muutat muutaman sanan ja perfect! Oliskin. Ja musiikki, no se on lovex;in eli suht. koht. helppo ja fannilla kuulema oli hyvät ideat so i try to trust her. ;> <3 Oon syöny taas kivasti karkkia tai itseasiassa syön taas jtn. sammakko karkkeja. :D Ja nyt pitäis mennä tekemään biologian ja historian projektia, mutten tajua mtn. Joten murut try to help me. :"DD En jaksa tehä mtn, vois kyl mhennä nukkuun.

Rakkain
terveisin. Tanna

Thailand.Sunnuntai 11.03.2007 11:45

1 viikko.
Oli älyttömän tylsää, istuin vaan yksin. Koitin uida aina välillä ja semmosia kaikkia turhia juttuja tehdä. En kuitenkaan jaksanut tehdä mtn, en shopata, käydä hieronnoissa tai tinkiä ym.
Käytiin kuitenkin retkillä ekalla snorklausreussulla oli kivaa, tokalla oli ihan ok, näin haitakin siellä. Ja äite näki muut ei lällätiläää. :P Ne oli tosin aika pikkusia, onneks.
Sitten kävin loppuviikosta kerran manikyyrissa, joka oli aika surkee toiseelta.
Käytiin krabin keskustasta ja ostin sieltä hameen.

2 viikko.
Oli ihan älyttömän ihanaa, kauhee ikävä kaikkia rakkaita ihmisiä sieltä nyt jo. (vaikka oon ollu 12 tuntia erossa) :"DD Ja sitten niin tutuistuin kaikkiin ihaniin ihmisiin vasta toisella viikolla, koska olin hiukka don't know. Ja sitten en halunnut lähteä mihinkään, koska olin vaan altailla muiden kanssa. Sitten ihmiset inhos meitä varmaan vitusti, koska aamulla-päivällä vallattiin allas ihan kokonaan ja illalla kone hahaaaha. :PP Ja sitten kun riehuttiinkin vähän ehkä liikaa juostiin käytävillä ym, niin YKS NAINEN TULI PELKKÄ LAKANA PÄÄLLÄ SINNE KÄYTÄVÄÄN HUUTAAN MEILLE!XD Ja sit revettiin ja juostiin alas pakoon. Sitten jaakko oli paha, kun yritettiin opettaa illalla niille tarjoilijoille siel hotellissa suomee niin se opetti sitä lausuun kaiken vääärin!. sitten ne pelas meidän kanssa jalkapalloo ja sitten me pelattiin koiran kanssa jalkapalloo ja sitten me riehuttiin koneella. ja sitten me mentiin HAHA HIPPAA ympari hotellia sitten me riehuttiin lisää. ja sitten laulettiin ym. Ai joo saatiin mennä semmoselle lavallekkin laulamaan, jotain britneytä. :"DD Oli ihan älyttömän kivaa kaikki siellä. sitten me vaan juteltiin ja ihailtiin ihanan suhottajan laseja, oih nam. :D (sisäpiiri juttu toi suhottaja. ;PP)
sitten viimesenä päivänä vielä riehuttiin ja sitten riehuttiin vielä vähän lisää koneessa ja henun kanssa saatiin vaan vessa reissulla 4 ja vähän päälle ihmisiä herätettyä, vaikka vaan käveltiin. O_o :D

Kaiken kaikkiaan meitä oli 18:

Annu
Elli
Valtteri
Matias
Emmi
Essi
Teemu
Jaakko
Juha
Reko
Jere
Henu
Joanda
Viljami
Eetu
Eeli
Miska
Melissa (muutaman päivän)


+/-Perjantai 23.02.2007 19:34

Sain juuri pakattuani ja sain tänään taas ostettua uuden paidan. =) Jonka otan mukaani ja nytten koitan saada viimeiset dataukset tänne. :] (ainakin suomesta. ;D) ja puoli kahdeksan aikaan olisi lähtö kohti hesaa ja sieltä lentokoneeseen, jossa on kai yksi ylimääräinen lasku? joka tekee kipeäää. ;( ja sitten again nousu ja tuntien päästä olemme taivaassa. Ja tähän taitaa yhteensä mennä 16 tuntia about? =) =( mutta sitten pääsen kaiken feikin keskelle ja uimaan + aurinkoa oottamaan, jotta musta tulee _RUSKEA_ <3 sitten voin tulla ehkä lähes joka päivä tänne kirjottamaan jotain. ;>
Kaikille siis hyvät hiihtolomat ja muistakaa olla ulkona lämpösessä. ;P
Jotenka Tuitui kaikille<3 ja mä lähden pian.
P.S SAI TIETÄÄ ETTÄ SE PÄIVÄ JOSTA KERROIN ON PÄÄSIÄINEN JA ETTÄ PÄÄÄSEN ISTUMAAN ETUPENKILLE<3

Rakkain Terveisin. Sanna

+/-Keskiviikko 21.02.2007 19:45

Tajusin bussissa, että pian tulee se ihme juhla päivä, koska oli niitä kissanoksia pihalla! ;> ja näin iidan tänään, päästiin koulustakin vähän aikasemmin. ;> Hengattiin myös fannin kanssa jonkin aikaa kaupungissa. Koulussa köksän tunneilla oli kivaa, koska tehtiin kaakaota, joka oli nam.<3 =) Mutta päivän pilasi tämä kamala kylmyys ulkona ja kun pakkasin, näin jotain katastrofaalista! ;< Mulla ei herran jestas ole t-paitoja thäilandiin! ;< eikä rahaa, joten olen pulassaaa. ;=) (SAA LAHJOTTAA RAHAA, PUNAISEEN RISTIIIIN! :"DD) Joo ja nyt en tiedä mitä teen. ;P
Lähden nyt tekemään kai jotain järkevää? eli jatkan dataamista. ;>
Terv. Sanna

-Sunnuntai 18.02.2007 01:57

Tuntuu aika tyhjältä, lovex ei päässy jatkoon, en usko vieläkään. toro ei tuu huomenna kaupunkiin moikkaan meitä ja kaikki päin persettä. ihmiset äänestää jtn. vitun hanna pakarista, joka on jonkun idolssin voittaja? en arvosta. Ärsyttää vitusti ja kun olin sandralla päätin olla ihan hiljaa, koska jos olisin inahtanutkaan niin se olis muuttunut kiljunnaks, olisin voinu kiljua vuoden kiljut. Ei voinu tehä muuta, kun hytkyä.
Kaiken lisäksi, iskä voi entistäkin huonommin, joka on aika paska juttu. thaimaan matkaa tuskin tulee ja muutenkin. hhö.;( meneekin kaikki näin huonostii.
Paska säkä, OI JA KAIKEN LISÄKS! Nähtiin vive kaupungilla keskiviikkona, mutta vittu saatiinkin vasta päivä sen jälkeen tietää asiasta ja annu oli nähny toron, muttei voinut soittaa mulle ym. ;/
Mutta joo, nyt outo olo ja koitan sulatella kaikkea. ;> Muuten meni tänään tallilla kivasti, vaikka saatiin zeussin kanssa pienet matkailut, montin kanssa taas kouluvääntöä. ;>

katra - tietäjä

+Maanantai 12.02.2007 21:43

Käytiin salilla ja menin sitten bussilla kotiin ja päätinkin mennä kaupoille ja ostin Only;sta henkselihameen ja sitten otin yhdet sortsit varaukseen ja yritin ettiä joka paikasta bikineitä, kun äiti meni pilaamaan ne mun uudet just ja mulla ei ole nyt thaimaahan mitään.;< löysin tosin yhdet kamalat..
Nyt oon taas täällä dataamassa ja on outo olo. :o

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.02.2007 01:22

mietin ja ikävöin tanelia, mutta tajusin että palapeli kokoontui taas, taneli oli joutunut olemaan 4vuotta erossa rakkaasta veljestänsä artosta, mutta nyt kohtasivat jälleen taivaassa ja ovat yhdessä siellä haaveiden jaettamana ja pian mä pääsen mukaan niiden luo, me kaikki aiotaan jaksaa vielä, niinkun nekin jaksoi 4vuotta<3 Ja kaverit jaksoivat odottaa muutaman vuoden kanssa =)

Kiitos kaikki rakkaat gerbiilit, jotka huomattavasti paransivat elämäämme. r.i.p. arto, einari, pirkka ja taneli<3 parasta mitä on, tosin nyt ei voi hankkia uusia gerbiilejä, koska ne ei mitenkään voi olla yhtä hyviä kun te, eikä korvata teitä. <3 : )

ette te pysty sitä estämään, se on tunne jota ei voi haihduttaa.

+/-Lauantai 10.02.2007 02:39

luin surkeeta tarinaa, lopetin kesken. =) nyt kuuntelen tätä idolssin kristiina - what if god was one of us ja tää on ihan hyvä.<3 pian meen nukkuun, et näen aamulla jonku ohjelman en tosin tiedä minkä? näen sit. :D (fanni käski kattoon)
riehuttiin tänään raxissa ja oho oho sinne tulikin muita samaan aikaan! :D
mun piti sanoo jotain järkevääkin.. mut en muista nyt. yöt siis<3

OU SHIT MUISTIN NIIN MUN PITÄÄ MUISTAA LISÄTÄ MUN JA JUKEN KAMALA KUVA TÄNNE!! <3 TAJUSIN ET SE EI OOOOOOOOOO IHMETTELIN ET MIKÄ TÄÄLT PUUUTTUU! =)
Mutta sory en jaksanu pyyyhkiä tekstiä pois, joten kirjotin tähän alle, kun muistin. :D

[Ei aihetta]Torstai 08.02.2007 22:38

katon idolssia ja se on ihan huono. ;P
rt. sanna (ps. ihmiset varmaan rakastaa näitä mun pitkiä kirjotuksia. :-) )

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.02.2007 23:58

ostin kaulahuivin.