IRC-Galleria

Saanaz

Saanaz

R.I.P Rakas Tosivelho <3 <3 <3
1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

(Totuus:Äiti, olen tämän lauseen pisteen kokoinen. Muistutan katkarapua, ja minulla on vähemmän aivosoluja kuin kärpäsellä, eivätkä aistini ole kehittyneet juuri lainkaan.)

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

(Totuus:Minulla ei ole vielä peukaloa, vain räpylää muistuttavat käsien alut. Jos näkisit minut, olisin noin kahvipavun kokoinen. Alkeellinen tuntoaistini toimii lähinnä suuaukkoni ympärillä, tuskin tiedän onko täällä lämmintä tai mukavaa.)

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

(Totuus: Arvaa mitä äiti, sukupuoleni varmistui jo hedelmöittymisen hetkellä! Kuuloaistini on vielä täysin kehittymätön, enkä todellakaan osaa vielä itkeä.)

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

(Totuus: Liikkeeni ovat spontaaneja, enkä harjoittele tietoisesti mitään - en tiedosta edes olemassaoloani. Reaktiot ulkoisiin ärsykkeisiin ovat refleksiivisiä, eivätkä tietoisesti tuotettuja. Olen pienen pieni robotti, joka on ohjelmoitu toimimaan tietyllä tavalla tietyissä tilanteissa.)

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

(Totuus: Minä en ole vauva, minä olen sikiö! Lapsi ei ole aikuinen eikä aikuinen ole vanhus. Siemen ei ole kasvi. Maanantai ei ole tiistai. En ajattele, ja minulla ei ole tietoisuutta, joka jäsentäisi tuntemukseni ymmärrettävään muotoon.)

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

(Totuus: Jos olisin tietoinen olemassaolostani, en varmaankaan tahtoisi syntyä, jos en olisi haluttu. Tietoisuuteni ei kuitenkaan ole vielä täysin kehittynyt, joten tuskin tiedostan edes hetkellistä, jäsentymätöntä kipua, jonka abortti aiheuttaa. Jos osaisin, valitsisin mieluummin sekunnin kivun kuin eliniän verran tuskaa. En kuitenkaan osaa. Jäsentynyt aivotoiminta ja kokemus itsensä olemassaolon tiedostamisesta syntyvät minussa vasta paljon myöhemmin.)

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

(Totuus: Jos olen jo nyt Jumalan sylissä, mikseivät muutkin äidit lähetä vauvojaan taivaaseen jo ennen syntymää?)

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.

(Totuus: Aborttia ei tule ottaa kevyesti; se ei ole ehkäisykeino. Kuitenkin jos äidin ja/tai sikiön henki on raskauden takia vaarassa, lapsi syntyisi vaikeasti vammautuneena, tai jos äidin elämäntilanteen takia ei yksinkertaisesti ole mahdollista huolehtia lapsesta, herää kysymys, miksi maailmaan pitäisi saattaa yksi ei-haluttu ihminen lisää kasvattamaan jo nyt liiallista populaatiota entisestään. Onko jokainen sellainen hukattu mahdollisuus, jolloin olisi mahdollista antaa alku uudelle ihmiselämälle, murha? Keskenmeno, masturbointi, ehkäisy, sterilisaatio, abortti, murhia kaikki? Eikö lapsi ole lapsi, vasta kun potentiaalinen lapsi, oli se sitten sikiö tai pelkkä haave tulevan äidin päässä, muuttuu halutuksi ja toivotuksi lapseksi?)

Jos luit loppuun asti... Liitä omaan päiväkirjaasi.

Ossi tänään 1,5v. :)Keskiviikko 05.08.2009 19:09

Ja voin sanoa että on aikalainen kauhu kakara.. <virne>

Baby Briannan muistolle ♥Keskiviikko 29.07.2009 23:02

Omien vanhempiensa raiskaamana, pahoinpitelemänä ja hyljättynä kuollut melkein puolivuotias vauva Brianna. Lepää rauhassa, pikkuinen enkeli ♥ alla oleva video saa ihan jokaisen miettimään. Puuttukaa asioihin, jos epäilette, että lähipiirissänne ym. kaltoinkohdellaan lapsia.
http://www.youtube.com/watch?v=pkSN65cJKOE&feature=re


&lt;itku&gt;

Ossi viettää tänään nimppareita!!! Perjantai 17.07.2009 13:28

&lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; <rakas> <rakas>

Ai niin!!Tiistai 07.07.2009 19:29

En oo muistanut kertoa että Ossi on oppinut nyt nousemaan tuolille ja sohvalle ihan ilman apua.. Sit silt tulee paljon sanoja.. Tulee mummi,isi,täti,aki,ani eli Jani,kakao ym.. On siis oppinut jo paljon tekemään ja sanomaan..

Ossi tänään 1v. 3kk <3Perjantai 05.06.2009 19:21

Voi ku aika menee liian nopeesti... &lt;hymy&gt; <rakas>

Juups!Maanantai 04.05.2009 15:31

Ossi oppi sit viikonloppuna kävelemään ilman tukea,nyt se menee hirveetä vauhtia,välillä kävellen ja sit välillä taas kontaten... &lt;hymy&gt;

Ai niin!Maanantai 06.04.2009 23:33

Ossi täytti eilen illalla 13kk eli 1v. 1kk iso poika on jo mut vieläkin pikkasen kipeä.. &lt;hymy&gt; &lt;sydän&gt; <rakas>

Oi voi!!Lauantai 04.04.2009 19:08

Nyt sit ilmeisesti ossi on ihan kunnolla kipeä..Kuumetta koitin niin mittari näytti vain 37,1 mut ilmeisesti on nousemaan päin,sille ei ruoka maistu..En tiiä onko liman takia oksennellu paljon vai onko sit joku maito ollut vanhaa.. &lt;suru&gt; Toivottavasti Ossi parantuis nopeesti,ett se pääsis leikkimään taas...Sill on veto ihan pois,se ei jaksa tehä mitään muuta kuin makoilla sängyssä..Tänään ei viedä ossia ollenkaan saunaan,silmätulehduksen ja ton oksentelun takia..Se nukahti äsken tohon matkasänkyyn onneksi..Itselläni alkaa olemaan parempi olo,kun otin särkylääkettä,ei oo enään yhtään niin huono olo kuin aamulla.. &lt;hymy&gt;

Voimia siis vain rakkaalle Ossille ja pikaista paranemista!! &lt;sydän&gt; <rakas>


Ps.Jos ossin oksentelu ei lakkaa niin vien sen uudestaan lääkäriin!!
&lt;hymy&gt; &lt;sydän&gt;