IRC-Galleria

KeräilijäLauantai 01.03.2008 21:26

Neula läpäisee hennon ruumiin. Siivet lepattavat kuin yrittäen pistää vastaan viimeisillä voimillaan. Kipu kulkee säälimättä hauraan kehon yli. Uudestaan ja uudestaan, kunnes siivet pysähtyvät. Vain kylmä henkäys käy ja kauniin perhosen sielu on poissa.

Tassut kuljettavat eteenpäin käskien poikasia turvaan. Nurkan taakse. Pettämätön askel viekin kantajansa pimeyteen. Pennut huutavat jossain, kaipaavat turvaa. Rimpuilu ei auta, pimeys ei väisty. Korviin kantautuu solinaa ja pian turkki kastuu.

Käpälät kaivavat käpyä, rikkovat sen osiin. Pienet hiutaleet leijuvat alas osuen asfalttiin. Variksen rääkäisy. Käpy tippuu. Tuntuu kestävän ikuisuuden, ennen kuin se osuu maahan. Nopeat askeleet vievät maan kamaralle. Katse etsii ja löytää. Käpy on aivan lähellä. Kirskahdus. Käpy jää rauhaan.

Hypähtelevät askeleet. Ympärilleen pälyily. Laukaus. Kulkeminen käy juoksuksi. Puu ja väistö. Laukaus. Kipua. Haukuntaa. Juoksua. Paniikki. Jalka lipeää, kaatuminen. Viimeinen laukaus.

Täytettyjä eläimiä, turkiksia, taljoja, hyönteiskokoelmia. Mustaan pukeutunut mies kulkee talon liepeillä. Öljyä. Nousee kuistille ja pysähtyy. Tulitikku. Mies astelee ovesta sisään. Liekkejä. Yläkerran sängyllä makaa joku. Keräilijä.

"Nyt kuulut Kuoleman kokoelmaan."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.