IRC-Galleria

Saastepisara

Saastepisara

Ei missään nimessä kannata kommentoida.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 15.01.2011 12:44

Nonni.
Nyt oon taas vapaa. Ainaki jollai taval. Ja ainaki viel hetken.

Eiline meni iha päi vittua. Aamuste oli osastol palaveri, ja siel jutusteltii kaikkee paskaa. Iha naurettavaa oikeesti. Mua esim. pidetään taantuneena, ja mun jotku maksa-arvot on iha päi peetä, kuulemma yht huonot ku jollai vakavasti syömishäiriöisel potilaalla, hehe, great. Eli mut pakotetaa syömää 'normaalia ruokaa' ja sen lisäks jotai übervahvoja rautatabuja kuukaude verra.. Hiieno homma.
Kaiken kivan lisäks, sossut alottaa mun huostaanottamisen nyt, ja mulle mietitää jotai muuta paikkaa ku hovilinna, koska tääl ei riitä resurssit mun hoitamisee ja tukemisee ja käläkälä.

Ja btw, joko tä lääke tekee oikeesti vitun pahan olon, tai sit oon vaa kipee. Eile tuplattii taas annos. Hmh. Väsyttää.

JA aivan, parentelin viel hiuka tätä paskakasaa kirsikalla, ku pistin molemmat kädet aiva silpuks. Ohjaajat oli tyytyväisiä ku sotkin oman huoneen ja toimiston vereen. Heheh..
Vittu et toi Lasseki osaa olla idiootti. Ku se näki mut istumas tuol toimistos, ni se tuli kysyyn et 'ootko sä satuttanu ittees? Onko sulla paha olo? Tekeekö noi kipeetä?' ja muuta sellasta, ni katoin vaa murhaavasti sitä alta kulmain, ja sanoin, että arvaappa.

Että sellasta, siinä nuo päälimmäiset. Kuitti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.