IRC-Galleria

Sakura

Sakura

Rakkaus on lumivalkoinen ....

Liikaa ajatusksiaMaanantai 07.05.2012 22:21

väsymystä väsymystä ja viel kerran väsymystä.. mie en kohta enää muuta teekään kuin nukun päivät pitkät. No onneksi voin nukkua silloin kun huvittaa (silloin kun olen kotona).

Ihan älytöntä kun pikavippejä mainostetaan ihan jatkuvasti. Niistä on vaan enemmän jaittaa kuin hyötyä ja kuka on ne keksinyt. vipit tuottaa ihmisille enemmänkin harmia kuin hyötyä. Ja tällä tarkoitan sitä että ihmiset joutuvat koko ajan velkakierteeseen, josta ei välttämättä pääse ihan heti pois. Mitä tälle asialle pitäisi tehdä? Saisivat kieltää pikavipit lailla. Minä en kestä ollenkaan tällaista. Ihan varmasti aika monia on samaa mieltä tämän asian suhteen ja ne ihmiset jotka on joutunut velkakierteeseen vippejen takia niin ne kiroa vipit helvettiin. Ja varsinkin sitä miksi ne menivät ottamaan sellaisen.


000022060345a.jpg

Tiukan paikan tullen ihmiset voivat kaikkea muuta tehdä kuin ottaa niitä vippejä. Aina on vara tinkiä jostakin, esim. vaatteita ja kenkiä ei tarvitse ostella joka kerta ja ulkona syömistä voisi jättää todella vähäiselle ja alkaa tekemään itse ruokaa. Siinä säästää huimasti. Itse valmistama ruoka on oikeesti halpaa ja siitä riittää monelle ja pariksi päiväksi.. Ihan turha sitä on alkaa heittämään pois. Enneminkin syö sitä ruokaa mitä on jääkaapissa. Keitto on yksi mikä on helppo tehdä ja halpaa.. Aineksetkaan ei maksa paljoa mitään siihen tarvitaan perunaa ja keittovihannekset ja se minkälaisen keiton haluaa tehdä esim. makkara tai nakki keiton.


keitto.jpg

Niin ja vaatteita saa aina käytettyinä kirppareilta ja sukulaisilta. Ei sitä tarvitse olla muodinmukainen vaan missä asussa / vaatteessa tuntee itsensä hyvännäköiseksi. Itse tykkään kierättää ja siitä tulee hyvä mieli ja varsinkin kun ne menee jollekin toiselle jolla ei ole varaa hankkia muotivaatteita tai muuta kallista. Miksi pitää säästää tuotteita / tavaroita joita itse ei tule käyttämään ja ne on vaan siellä kaapintakana viemässä sitä turhaa tilaa. Laittaa vaikka myyntiin mm. huuto.net ja tori.fi... sivuja on niin monia jos ei jaksa mennä kirpputorille myymään ja maksaa siitä paikasta sitä 30€. Onhan kirpputori paljon parempi paikka myydä kuin netissä, kun ei voi koskaan tietää onko joku myyjä luotettava vai ei. Onko kyseisellä myyjällä enää sitä tuotetta. Kotoa käsin vanhojen tuotteiden myynti on toki helppoa mutta tuote ei sit välttämättä ole sitä kyseltyä, eikä se välttämättä mene kaupaksi. Siin vaihees suosittelen menemään sinne kirpputorille myymään omalle paikalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.