IRC-Galleria

SalliChepe

SalliChepe

The Lonely Chepe!!

Today..Keskiviikko 12.09.2007 07:42

Päivä alkaa olla pulkassa, mut minä en. Aamupäivä tuli istuttua koneella heräillessä, mutta iltapäivällä iski energiapiikki. Ei malttanut olla paikoillaan, eikä keskittyä kunnolla mihinkään. Rupesin siivoomaan, sit kesken kaiken pitikin lähteä kauppaan ja työpaikalle, ja sit illasta vielä lenkille. Ajattelin että jos se veis tämän kaiken energian, mutta ei, piristi vaan enemmän. Vieläkin vaan tekis mieli tehä jotain, minne mä tän kaiken energian laitan? Ajatuksetkin harhaillu tänään kummasti, tullu pähkäiltyä kaikenlaista, mutta mitään järkeä mistään saamatta. Ehkä mä oon loppujen lopuksi tullu hulluksi! Saas nähä miten nukuttaa ensi yönä, jos ollenkaan..

Mutta huomenna olisikin tämän ihanan pitkän vapaan viimenen päivä. Menen porukoitten luo juhlimaan koko perheen voimin iskän 50 v. synttäreitä, jotka kylläkin meni jo viikkoja sitten. Mutta juhlitaan nyt niitä, kun mahdollisuutta siihen ei ollut aikasemmin. Syödään äiskän pöperöitä ja vietetään iltaa perheen parissa.

Torstaina sit taas kutsuisi työt. Kummasti masensi tänään jo käydä vaan kattomassa työvuorolistoja, vaikka olikin ihan jees lista. Taas ois ensi viikolla viiden päivän vapaat. Pitäs jotain tekemistä taas keksiä.

Jaahas, en muista mitä olin kirjottamassa, käyttökatkon aikana kirjottelin jotain.. hävis osa tekstistä. Mutta noh tommosta näköjään tuli aiemmin kirjoteltua, eikä näköjään sitten hirveemmin tullu nukuttu tänä yönä. =/

Jäsen M kiittää ja kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.