IRC-Galleria

TJ-11 GO ÄSSÄT!!!Torstai 06.04.2006 05:50

Jotain positiivista sentään välierien ekasta kierroksesta. Muistan kyllä sen ekan livenä näkemäni pelin, HPK-Tappara 5. välierä 2003, huonostihan se päättyi, mutta suuri oli riemu meilläkin, kun Kärpät meni Jokerien nenän edestä finaaliin. Ja nyt on riemu yhtä suuri, kun Ässät on tiputtamassa Kärppiä finaalista. Jänkhäläiset purkoot jäkhälää, sympathiat on menny. Niin ne roolit vaihtuu, mutta Kerho pettää joka kevät. Tervetuloa vaan tuonne kaikki huumorintajuiset, niin ootte vähän paremmin suojassa kuittailuilta 1550578. Jos Stadilaiset on perjantaina hallilla yhtä vitsikkäitä kuin Jatkoajan foorumeilla, niin saattaa siellä jonkun toimesta läski tummua (itsehän siis en tätä harrasta).

Kun systeemi paras viidestä sarjoineen on mätä, niin ei sitä auta taas selitellä, ettei oltu tarpeeks fyysisiä ja valmistautuneita ja plaah... tämä toistohuumori ei huvita, vois niitä tilastojakin oikoa vähemmän oudoiks. Joku joskus kirjoitti, että HPK näyttää runkosarjassa persettä arvostelijoille ja playoffeissa kannattajilleen. Siltä se nyt alkaa näyttää. Perjantaina kuitenkin peliin menossa, jos vaan lipun saa / tohtii isolla rahalla ottaa... ois vaan turhankin tuttua, että sekä pelaajat että yleisö on paskat housuissa ja takkiin tulee... ois Kerholle kymmenes perättäinen häviö välieräpelissä nimittäin. Pari vuotta sitten sentään Tepsiä vastaan mentiin kolme kertaa johtoon ja viime vuonnakin HPK-Levonen taisi päättyä vaan 2-3. Jos finaalipaikka välttyy vain täpärästi, ja Suomikin menee lätkän MM-kisoissa häviämään finaalin, niin meikäläinen omistautuu taiteelle tai alkaa seurata tennistä. Se deja vu silloin olympiafinaalissa oli jo turhan vahva, ja nyt on menossa sm-liigassa samanlainen. Ehkä se ronssi sitten vituttaa vähemmän kuin tappio itse finaaleissa. Ja siinä saa lehdistö sitten röyhistellä, kuinka meillä on täällä hieno seura ja ylpeydenaihe. Vois tähän ronssipelilinjaan vaan tulla edes jotain vaihtelua... turhia toiveita se herättää sanon minä... nyt olis hyvä olla väärässä, kun mitään ei ole vielä ratkottu, mutta eipä se oo aiemminkaan auttanut omia voittoon.

Muuta? Ei mitään hyvää ainakaan... koeviikon kolmena päivänä on tullut kokeeseen raahauduttua kerran, luettua ei niinkään useasti, uusinnat sitten vaan lykkää autokouluteorioita taas vaihteeks. Bemulle pitää tehdä yhtä jos toista, rahan menoa ei voi estää, kun kohta tuo ikäkin mahdollistaa erinäiset ajanvietteet. Joidenkin ihmisten ryyppykuvia katsoessa tulee ikäänkuin ikävä sitä jotakin, mutta johan tätä anti-elämää onkin koettu... päivä toisensa perään vilahtaa ei_minkään parissa pelottavan helposti.

np. Ei biisiä, Mokomat, Bodomit ja DT:t on lähinnä ollu kulutuksessa... oon nyt liian laiska vaivautuakseni edes kuuntelemaan musaa systemaattisesti... kevätväsymystä tai jtn...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.