IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

Vitun typo. :DKeskiviikko 05.12.2007 18:35

Oli ihan paras tänää ku meil oli Kartsan kans lehdenluku.. Jumitettii niin pahasti ettei oo ennen nähty ! "..katkaisi myös kesken.. Kasken.. Perkele.."
"Kaikki mukana olleet ovat olleet ovat.. olleet... ovat.. eiku.."
"Noni, käy." "Ai siis tästä jääkiekkokohasta ?" "NAUHOTTI JO !!!"
Joo, hauskaa ainaki oli. Naurua ei säästetty. Pitää lukea toistekki yhessä. :'> Eilen oli yliaktiivinen, tänään ei voi sanoa samaa. Sienestän vaa. Koneella istunu siitä lähtien ku koulusta tulin kotiin. ja ostin rypäle-omenamehua, maistuu iha viinalta. Jes, ylihuomenna pikkujoulut, pääsee tanssimaa. 8) Ja pääsee kupille, piiiiitkästä aikaa.

Yksin kotona. Taas vaihteeks. Ihan kauheeta ku ei oo kissaakaan täällä pyörimäs jaloissa. ;< Mun piipaa-auto. <3 ei oo huutamas ku astun ovesta sisään. aika hiljasta täällä. O.o
Pitäs tehä koulujuttuja mut ei jaksa vielä. Ehkä myöhemmin ellen lykkää huomiselle.
Sanon rakastavani ja vastaukseks saan "lol". Hei vähänkö reilua ! liityn reilukerhoon ja saan liittymisetuna jakkaran. Tätäki merkintää kirjottanu viissataa vuotta ku lagaan. On se hyvä et edes joku pitää mulle seuraa ku kaikilla muilla on kiire johonki. Joni soittaa mulle kitaraa mesen kautta. ;D Ihanaa. <3

Lupasin kirjottaa tänne, koska ihana rakas kämppikseni niin kauniisti pyysi. <3 Ei tää kyllä hääppönen teksti oo mutta ku se on tää sienestyskausi alkanu. Pitänee varautua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.