IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

Tretretre..Perjantai 14.12.2007 22:33

Tampereelle sit ajauduin tänää. Voi perse ku missasin vanhojen tanssiharkat ,mut eiköhä Kartsa selvinny ilman muakin. Olisin kyllä halunnu tanssimaan. :p 3 tuntia sienestin kaupungilla. Hyvin kulu aika joo. Kävin kaffitteleen ja sellasta. Oon iha täys ku tehtii iskän kans pitsaa, oli ihan yli-iso heepopitsa ! NO hyvin se kyllä meni ku jääny taas tänää vähän syömiset väliin.
Junassa olin kovin ahkera. Sain tehtyä matikan tehtävät ja kirjotin äikän argumentaatioanalyysin loppuun. Se on kyllä tosi kähmänen, mutta ei.. parempaan ei pysty. Tai pystyis ehkä, muttei jaksa. Pro sisko mulla. "Mä oon koko viikonlopun selvänä, mä juon vaan tänään!" -.-'
Grauh. Just tulin saunasta. Mitäköhä sitä keksis vielä tänää..? Vois vaiks kattoo jonku leffan. Tylsää on. Varsinkin kun jotkut osaa pitää puhelimensa päällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.