IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

Aivan.. Joo..Lauantai 15.12.2007 20:28

Aaaa mun jalat ! Oli melkee 5 tunnin shoppailureissu. Melkeen koko aja liikkeessä. ja kävin taas kaffittelees. Oli nam. Seura olis ollu vielä enemmän nam. Ihan kaikille, joille oli tarkotus, en saanu ostettua, mut nou hätä ! Severi pelastaa tilanteen ja vetäytyy härskiksi. ;'D Nanna auttanee minua tässä urakassa, koska on hyvä käsistään. ;>> Hei miks mä oon niin pervo tänään..?

Iskä viskas mua äsken rätillä. Pyyhin kirjahyllystä pölyt ja huolsin iskän 12 autoa ja 3 moottoripyörää. Oli ainaki jännää. Vois harkita kahvin keittämistä. Ei, ei vielä. Tai sit ei ollenkaa. Ei enää tähän aikaan..

Ihanaa, iskä osti mulle kaiuttimet joululahjaks. Vaikka tosin kovin on joululahja ku sain ne jo nyt, mut ei sen väliä. Pääsee popittaan lammilla. No en mä kyllä ehkä niin kauheesti popita, mut ainaki on paaaaljon paremmat äänet ku jokku nihkeet läppärin kajarit.

Joo ja tosiaan kävin Satun luonaki tänää. Siellä oli kova sienestys päällä. Heti pisti mut koiran kans ulos ja takas kaupan kautta. Jalat muutenki iha puhkipoikki shopreissun jäljiltä. Ei mutta nyt on kyllä ihan pakko soittaa yksi puhelu !! ;DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.