IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

Kerran jaksoin kirjoittaaTorstai 10.01.2008 17:39

Se on erittäin hyvä tässä vaiheessa lukiota iloita; JEE osaisin matikan läksyt ! ;'DDD Mut ku mä osasin.. Se on hyvä juttu. Ja tähän aikaan muutenki jo kaikki läksyt tehtynä. Voisin siis alkaa hikuttaa ruotsin kans. Mut ensin juttua..
Ihanaa ku ei tarvi enää olla yksin, ku Kartsa tuli kotiin, vieläpä ajokortin kera. <; Sitä toivoo vaan et olis itteelläänki jo kortti, ja auto. :D Tyhjeni tos läksyjen aikana iso pullo kivennäisvettä ja pieni salmiakkirasia. Päivän eväät. En mä jaksa ruokaa tehä. Ei oo ees nälkä. :D Kattoo nyt jos ehkä sit illemmalla.
Lähetää lauantaina Krisun kans Kuopiossa käymään, kiva reissu. ^^ Ja ens viikolla ehkä saatan häippästä treelle. Mut ei oo varmaa vielä, kun ihan iskästä kiinni.

Miten tää aika oikeesti menee niin nopeeta, ku tuntuu et kauheen kiire kaikilla asioilla ! Enää 5 viikkoa wanhoihin. ;s Hyvässä vaiheessa kuitenki sinänsä harjotukset ku enää 2 tanssia opeteltavana, 8 opeteltu. Vähän kyllä jännittää jo et miten tanssit oikeen tulee meneen ku aletaan hiomaan noita tansseja sit ku kaikki on opeteltu. Ja se oma tanssi.. On se kyllä vissii suunniteltu mut sen suunnitteluporukan pitää opettaa se meille muille. Niin ja seki vielä ku mein pitää järjestää potkijaisetki abeille. Alettii kyllä eilen jo suunnitteleen ku kokoustettiin, mut tuntuu kuitenki vaan ettei aika riitä. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.