IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

Kerran jaksoin kirjoittaaTorstai 10.01.2008 17:39

Se on erittäin hyvä tässä vaiheessa lukiota iloita; JEE osaisin matikan läksyt ! ;'DDD Mut ku mä osasin.. Se on hyvä juttu. Ja tähän aikaan muutenki jo kaikki läksyt tehtynä. Voisin siis alkaa hikuttaa ruotsin kans. Mut ensin juttua..
Ihanaa ku ei tarvi enää olla yksin, ku Kartsa tuli kotiin, vieläpä ajokortin kera. <; Sitä toivoo vaan et olis itteelläänki jo kortti, ja auto. :D Tyhjeni tos läksyjen aikana iso pullo kivennäisvettä ja pieni salmiakkirasia. Päivän eväät. En mä jaksa ruokaa tehä. Ei oo ees nälkä. :D Kattoo nyt jos ehkä sit illemmalla.
Lähetää lauantaina Krisun kans Kuopiossa käymään, kiva reissu. ^^ Ja ens viikolla ehkä saatan häippästä treelle. Mut ei oo varmaa vielä, kun ihan iskästä kiinni.

Miten tää aika oikeesti menee niin nopeeta, ku tuntuu et kauheen kiire kaikilla asioilla ! Enää 5 viikkoa wanhoihin. ;s Hyvässä vaiheessa kuitenki sinänsä harjotukset ku enää 2 tanssia opeteltavana, 8 opeteltu. Vähän kyllä jännittää jo et miten tanssit oikeen tulee meneen ku aletaan hiomaan noita tansseja sit ku kaikki on opeteltu. Ja se oma tanssi.. On se kyllä vissii suunniteltu mut sen suunnitteluporukan pitää opettaa se meille muille. Niin ja seki vielä ku mein pitää järjestää potkijaisetki abeille. Alettii kyllä eilen jo suunnitteleen ku kokoustettiin, mut tuntuu kuitenki vaan ettei aika riitä. :D

Elämä on..Keskiviikko 09.01.2008 19:46

phoneMaanantai 07.01.2008 23:24

Oletko lähettänyt hänelle tekstiviestejä? Joo
Onko hän tyttö? Eijj
Onko hän samassa koulussa kuin sinä? Ei, koskaan ollukkaa

Nimi 23:
Minkä ikäinen hän on? -89
Asuuko hän samalla paikkakunnalla kuin sinä? juu
Vihaatko häntä? Nää, rakastan. <<; <3

Nimi 25:
Oletko käynyt hänen luonaan? joo
Onko hän hauska? on. <3
Millä kirjaimella hänen nimensä alkaa? K

Nimi 28:
Oletko halannut häntä? Joo
Oletko nähnyt hänet humalassa? melkeen aina ku nähään. ;DD
Onko hän sinua vanhempi? Nuorempi. <<;;

Nimi 29:
Onko hän kaunis? kaunis mies. :DDDD
Joku muisto hänestä? tanssitti mua mein pihassa toissa uutebna vuotena. ;'D
Onko sinulla hänen mese? Eijj

Nimi 31:
Onko hän läheinen sinulle? Ei, mut ihana ihminen
Oletko koskaan halannut häntä? Joo
Oletko ollut ihastunut häneen? No, sanotaanko näin; En ole kiinnostunut vanhemista naisista. :'D

Nimi 34:
Yksi sana, joka kuvaa hänen luonnettaan? Pervo !! <3
Asuuko hän pääkaupunkiseudulla? Ei, mut ei niin kaukanakaan
Oletko nähnyt hänestä unta? Joo, useestikin. ;>

[Ei aihetta]Maanantai 07.01.2008 20:19

Tytöt saa ostaa suklaata ja jäätelöä aina ku niitä huvittaa. Etenkin sillon ku niillä on paha päivä. ;<

Mikä on kun ei onnistu ?Sunnuntai 06.01.2008 16:43

SöndagSunnuntai 06.01.2008 14:58

Tällasta tää joskus on. Rei'itin itteni ja värjäsin hiukset tummemmaks. Ja kirjotan kirjaa. x) Make yllytti. Siitä se lähti. Saa nähä valmistuuko koskaan. ;'D Juulia taas tapansa mukaan kiusannu ja härnänny koko ajan, mut nyt se meni nukkumaa mun kenkien päälle. On ainaki hiljasta. Kauhee paniikki iski ku pistin koneen päälle, mut se ei menny päälle, jumitti vaa. Oli jtn tunnin siin sillee asd. Kesti melkee 2 tuntia et sain tän päälle. ;o Koneeni ei suinkaan ole suuri osa elämääni. No ei se ookkaa, meen siis tekeen läksyjä. -->

MasokistiLauantai 05.01.2008 23:19

Kyllä tulee tekstiä tänäänLauantai 05.01.2008 21:31

?Lauantai 05.01.2008 21:30

Elämä on kovaa mut ilman kovaa ei olis elämää. Toisaalta elämä on hyvin jännää. Laaja käsite. Se sisältää kaikkea mahdollista surusta ilonpitoon. Suruun liitty useimmitenerilaiset ihmissuhdeongelmat. Ilonpitoon taas liitetään yleensä seuraavat vakiotermit; ystävät, bileet ja alkoholi. Iällä ei väliä. 12 tai 68, samapa tuo, aina voi pitää hauskaa tavalla tai toisella. Minun tapauksessani hauskanpito tarkoittaa juuri edellämainittuja termejä, mutta joskus myös alkoholin voi jättää pois. Tällä hetkellä myös ystävät ja bileet, mutta hauskaa on kuitenkin. Yksin kotona oleminen ei tarkoita tylsistymistä, ajantappoa, seuran odottamista tai muutakaan "negatiivista". Toki aina seura kelpaisi, mutta pärjäähän sitä ilmankin tilanteen vaatiessa.
Sanotaan että juotavaa ei koskaan ole liikaa, mutta liian vähän voi kyllä olla. Kuvittele, sinulla on muutma siideri, tai kalja, tai mitä ikinä haluatkin, mutta vain vähän. Rajoitettu määrä. Mielesi tekee juoda, mutta juotavaa ei ole tarpeeksi, jotta saavuttaisin hyvän humalatilan. Jos juot, pian sinua alkaa vituttaa, koska mielesi tekee lisää, mutta sitä ei ole saatavilla. Jos taas et juo... Sinua alkaa vituttaa, koska mielesi teklee juoda, muttet juo. Tämä pulma vaikeuttaa elämääsi huomattavasti. Päädyt kuitenkin juomaan vähäisenkin alkoholimäärän. Olet juonut kaiken. Sinua alkaa vituttaa yksinolo. Haluat bilettää, mutta kavereita ei ole lähettyvillä. Pistät musiikin päälle ja alat fiilisteleen, jolloin vitutus mahdollisesti katoaa, ja alat miettimään että hauskaa sinulla on yksinkin. Ajatukset siirtyvät juomisen puitteista hyvään fiilikseen. Elämä on jälleen kerran ruusuilla tanssimista, kaikki on ihanaa, kaikki pitävät sinusta. Niin, paitsi naapurin juopot, jotka haukkuvat huoraksi yms. aina kun kävelet ohi. Ja kuitenkin joka päivä joudut kävelemään heidän ohi.
palataanpa takaisin elämään. Elämä on ihanaa, kun on rakkaita ystäviä, perhe, tarpeeksi hauskaa, jotta elämä pysyy jännittävänä, sekä tietysti saavutuksia, unelmia ja jotain mihin tähdätä. Elämällä täytyy olla tarkoitus. ilman elämän tarkoitusta kaikki tuntuu tyhjältä, merkityksettömältä. Toisaalta jotkut pitävät "vapaasta elämästä", haluavat vain olla ja nauttia. Toiset opiskelevat saavuttaakseen hyvän, toivotun ammatin, jolloin tuntevat olonsa hyväksi, tuntee olevansa tärkeä tässä maailmassa. Kuinka moni loppujen lopuksi tuntee olonsa tärkeäksi ? Vai olemmeko kaikki täällä tyhjän panttina ? Mitä on hyvä elämä ? Miksi hyvä elämä on niin vaikea määritellä ? Mitä tarvitaan että voi sanoa olevansa tärkeä ihminen ? En tiedä.. Mutta minulla on kaikki tärkeimmät, jotta tunne elämäni hyväksi; Ystävät.Tällä tekstillä oli joku määränpää vielä vartti sitten, mutta se katosi aiheen pomppiessa aiheesta toiseen. Miksei ajatukset voi keskittyä yhteen asiaan kerralla, vaan on pakko vaellella koko ajan ? Sekin vaikeuttaa elämää kun mistään ei tule yhtään mitään kun koittaa ajatella yhtä asiaa, ja siitä yhdestä tulee mieleen kolme muuta, ja niistä kolmesta ajatus lähtee harhailemaan aina vaan useampiin aiheisiin, jolloin ei enää edes muista mistä oli tarkoitus kirjoittaa. Palaat lähtöpisteeseen ja sama juttu taas.

[Ei aihetta]Lauantai 05.01.2008 17:00

Sanoivat että istun koneella koko viikonlopun, yksin kun täällä olen. Mutta toisin kävi. Eilen kyllä olin reilusti koneen ääressä, mut tänään oon siivoillu täällä, laittanu ruokaa ja kävin kaupassaki. Tiinaan ja Jonathaniin törmäsin kaupassa ja käveltii samaa matkaa kotiin. Kunhan tuo ruoka valmistuu ja oon syöny ni sit alan tekeen läksyjä. Tapani mukaan musiikki soinu lähes tauotta. Oli niin ihana herätä aamulla ku aurinko paisto ja joku söpö karvakasa kainalossa. <3 hyvä fiilis !