IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

PhhTiistai 30.09.2008 20:58

Oli ihanaa valvoa taas kerran puoli yötä. Koitin tos pari tuntia taakse päin lukea äikän kokeeseen, mut tottakai mä nukahin sängylle ennenku pääsin ees puoleen väliin koealuetta. Heräsin siihen et mun kädellä käveli leppäkerttu (??). Pitäs mennä takas lukemaan mut ei oikeen huvita..

Äitistä on tullu aika fiksu, se tänään vasta totes mulle että mä oon jo aikuinen. Voi harmi, en oo enää äidin pikkutyttö. Hah, voi kyllä olla et joudun muuttaan takas kotiin jokski aikaa sit keväällä, ennenku oman kämpän saan hommattua, ni sit kyllä meitsi vetää sitä pikkutytön roolia. "Äiti mul on nälkä, millon on ruoka ?" No ehkä en kuitenkaan. Haluis kyllä suoraan omaan kämppään, en mä enää osaa asua kotona ku kerran jo sieltä pois muuttanu. Eijejjj.

Aika hyvin ku on vasta tiistai, ja kävi jo mieles "jess pian on viikonloppu". Olis nyt vaan se ens viikko, ni sit olis kivaa. Ylikivaa. Villiä. Hauskaa. Ihanaa.. <3

Ankee merkintä ku ei oo hymiöitä. No ei oo hyvä päivä. Yhyy vittu.

Ihanaa olla nainenTiistai 30.09.2008 00:17

Aamulla olin niin pirtee et jos joku kavereista olis ollu täällä ni olis varmasti sanonu "näytät saaneelta", päivällä rupes vituttaan, mut sit ku Ville soitti ni oli taas hyvä fiilis, mut ku jatkoin koulujuttujen paris ni sit kävi vituttaan niin paljon ettei mitää rajaa ! >;p ku ei jaksa ei osaa ei halua. Vittu. Mielialanvaihdokset on iha kiva juttu.

Ei me dissataTiistai 30.09.2008 00:00

Satu sanoo:
miehet
tai no
pojat;D

Sanna sanoo:
ai se on -89. : D
poikamies
mies
poika
mikä lie. ;D

Satu sanoo:
;D
joku poikanen

Sanna sanoo:
;DDDD

Satu sanoo:
emmä tiijä
ota nyt noista selvää taas

SynttärifestMaanantai 29.09.2008 21:33

Olis nyt ne Akun synttärit jo, halun treelle ja fest ja ryyb ja vilel ja kaikkea ! :DDDD Ei jaksas oottaa, täst on muutenki nyt jo reilu 2 viikkoa ku oon viimeks sitä yhtä herraa nähny, ni ikävä alkaa oleen jo sitä tasoa ettei mitään järkeä. Sit onneks kul saa yli viikon viettää sen kans, ku loma ja kaikkea. Se kyl on töis, mut ei se niin kauheesti mun menoa haittaa, rajottaa vaa vähän. ;>

Tsehaaa. :DMaanantai 29.09.2008 14:52

Oli aamulla tosi villi olo, ja jtn Akun kans kälätettii ja meni lujaa. Sängystä pääsin ylös siinä 10 maissa, ja heti kone päälle ja poppikoneet huutamaan. (; Ihanaa ku saa olla pitkästä aikaa yksin tääl päivällä. Nojooo oon mä tääl jtn siivoillu taas vaihteeks, kun omistan niin ihania kämppiksiä. Pitäis tänään saada tuo yks kirja luettua loppuun ja kirjottaa siit kirjallisuusessee, mihin menee parisen tuntia, tai enemmän, ei voi tietäää. Mut onneks ei nyt tällä hetkellä mitään muuta sen suurempaa tehtävää ole. no okei, yks ruotsin kappale pitäs vielä ( vähän jääny.. :D ), ja äikän koe keskiviikkona ni siihen pitäs lukea jotain vekkulia, mut ei muuta.

Edelleen innoissani ootan ens viikkoa, ku pääsee tampereelle ja näkee pitkästä aikaa kaikkia ihania ihmisiä. Sit kans jeppikseen pääsee piiiiitkästä aikaa. Ja saa sielläkin vaan olla, ei tartte mitään stressiä vetää joka asiasta.

Pisti kyllä vähän vituttaan ku laskeskelin äsken ens kuukauden rahatulot + menot, ni aika tasan menee. Jää ehkä parikymppiä käteen vaan. Kauheesti laskuja ja kaikkea muuta maksettavaa. Köyhä. ;<

Miks aika menee nii hitaasti ?Sunnuntai 28.09.2008 22:32

Tää 2 viikkoa vois mennä tosi nopee..

Nanna ja Nannan patukatSunnuntai 28.09.2008 00:39

"Haluutko sä ?
-En mä
No sit mä meen yksin veteleen patukkaa sun sänkyyn"

"Ei tää patukka nyt enää tunnu hyvältä.. suussa"

...

Myslipatukat on iha jees

Vitun skeptikotSunnuntai 28.09.2008 00:29

Antakaa olla jo, jooko ?

HehaaLauantai 27.09.2008 23:17

I kk :D <3

Baaritarina + krapulatarinaLauantai 27.09.2008 16:08

Tultii sieltä kuopiosta vasta vähän ennen kasia, meikki + tukka + vaatteet + alottelu ja tohikseen. Oli aika hienon kuulosta ku ihan hiljasta muuten paitsi ku korot kopis ni kaiku vaan ulkona. Nojooo mut tohiksessa oli ihan ylihauskaa, iltaan sisältyi mm. eksoottista hedelmien syöntiä ja päivän sanan levittelyä ( päivän sana oli jalat ). Popitettiin, tanssittii, laulettii, ruupättiin ja sosialisoitiin, perus tohismenoa. Clubille lähettii 11 maissa Viivin ja Tinja-Marian kans, ja oli aika koomista ku oltii ekat siel.. :DD Pikkuhiljaa alko sit porukkaa lappaan sisään, lähinnä näitä mein kavereita vaan. Pelattii Tinjan kans biljardia ja oli ylihauskaa seki !


Oli siel sit paljon vanhoja tuttuja joita nähny pitkään aikaan sit ku sitä porukkaa ihan oikeesti alko tulemaan. Ja ihan jees ku omat rahat loppu ni mulle tarjottii juotavaa koko ajan ja aika useesti jouduin kieltäytymään ku ei enää uponnu mikää. Kävin yhes vaihees ulkona istumassa, tupakalla ja ihan vaan sen takia ku oli niin kuuma ja oli vaan pakko saada raitista ilmaa. Siel oli joku vanhempi mies, ja häiritsi ku se tuijotti koko ajan. Sit se yhtäkkiä alko selittään jotai huonolla englannilla "you girl, you very beautiful" jotai vastasin sille, sit se tarjos tupakkaaki. Onneks Hyrris tuli siihen selitteleen omiaan, pelasti mut. :D Menin takas sisälle, ja mentii tanssimaa porukan kans, sit yhtäkkiä tuntu kädet mun lantioilla, en mä tienny kuka se oli, mut läppäsin kuitenki.


Joskus kolmelta lähettii baarista, tosin palloiltiin siinä pihalla kiva aika, ku ootettii kyytiä. Siinä joku jätkä tuli kysymää "Lähetkö tyttö meille jatkoille ? Tulisit kylpemään mun kans". Siinä vaiheessa alko oikeesti palaa käämi ku ei oo sellasta kertaa et pääsis bilettään ILMAN et joku koittaa pokaa mua. No lähin siitä sit meneen, menin istumaa sellasen 'muurin', no korokkeen, mikä lie, päälle, ni joku häiskä tuli siihen "Hei tyttö ootko sä ihan ok ? Oot niin yksinäisen näkönen. Onko kaikki hvyin ?" vataukseks sai sellasta "No joo joo on on, mees nyt" mut se jäi siihen vielä jokski aikaa jaarittelemaan jtn. Sit mun takaa tuli joku mies, koitti istua siihen mun viereen mut se putos siltä korokkeelta alas. Siinä vaiheessa mä lähin menee. En jaksanu oottaa mitää kyytiä, jos sellasta ees oli, ja halusin puhua Villen kans ni lähin käveleen clubilta kotiin. Meni mulla matkassa joku 45 min. ja oli mukavata korkkareilla kävellä muutenki, muuten pääsin ehjänä kotiin paitsi jalat sano ittensä irti ku sain kengät pois jaloista. Nii ja puhuin melkeen koko matkan sen ihanan kans, ja soitin sille vielä ku pääsin itekki kotiin. Ei me kauaa enää puhuttu sillon, ja kiva kiitos kulta, ku se nukahti siinä puhelun aikana.. :D Karjasin jtn siihe puhelimeen ni "Mitä ? sanoiksä jotain ?". No mentii molenmmat nukkumaan, kello oli jo melkee 4. Mä ajattelin et pääsisin nukkumaan, mut Satu soitti mulle sit vielä neljän jälkeen, ja kälätettii joku puoli tuntia. Paitsi suurimman osan ajasta se kyllä nauro vaan ku joku jätkä työns kukkia sen taskuun tms. Vähän ennen viittä pääsin vihdoinki nukkumaan


Oli muuten aika pelottava herätys.. ;o Mulla oli ikkuna auki, ni rupes yhtäkkiä kuulumaan jtn huutoa. Rupesin tarkemmin kuuntelemaan ja sit alko kuulumaan lähempää se. Joku nainen huus sellasella itkunsekasella äänellä "Poliisi !! Poliisi !! .. " Ja huus se jotain muutaki, jonku lauseen mut en mä saanu mitään selvää. Nyt jäi oikeesti häiritsemään että ei kait siellä mitään vakavampaa tapahtunu..