IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

yhhyh..Lauantai 28.11.2009 21:08

aina pakko olla kipeenä. Nyt jostai repässy jonku vitun nielutulehduksen. Kiva ku oli särkylääkkeetki loppu ni tehny kuolemaa tääl ku saanu ees nukuttua, joka paikkaa särkee.. ;e
Onneks toi yks ihana toi mulle kaikkea kivaa, pärjää tääl 4 seinän sisällä ainaki huomiseen. Musta kyl vähän tuntuu ettei toi 3 päivän sairasloma oo tarpeeks.

Thii (;Keskiviikko 25.11.2009 03:51

"No tää on kai joka poikaystävän kohtalo tänä päivänä, et kai sit miekin :D"

Ei oo tossun alla, mut haluun vaan et se tulee kattoon Twilightin mun kans ! :D

Miks aina minä ??Keskiviikko 25.11.2009 02:18

Oon kunnon juoppomagneetti. Tulin töistä bussilla himaan, ni en edes sitä 10 minuuttia saanu istua rauhassa. joku vanha mies tulee ympärikännissä selittään mm. ettei sil oo alusvaatteita, ja t-paitaki jäi kaverille, oli kuulemma kotiin menossa hakeen lisää vaatteita. Ja mitäs muuta haluatte tietää ? Meitsi osaa kyl kertoa !

VITTU TIISTAI-ILTA SAATANA. Yleensä noi tollaset rajottuu viikonloppuihin. Mut miks aina minä ?

-.-Sunnuntai 22.11.2009 04:13

Onko mitään turhauttavampaa kun se ettei saa unta ? Etenkin kun on herätys 5,5 tunnin päästä.

Päivän kohokohta :DPerjantai 20.11.2009 22:53

Käytiin Miikan ja sen porukoiden kans tänään syömässä Pancho Villassa. Siinä meidän viereisessä pöydässä istu mies ja nainen 2 pienen naperon kans. Ihmettelin ku ne vuorotellen kurkki siitä penkin reunan yli, kyyläili mua ja supis kauheesti jotain. Sit oli totaalihajoaminen ku kuulu "ON SILLÄ VAATTEET !!" :DDD Mulla siis oli tollanen olkaimeton valkonen toppi, ei ole tapana käydä alasti ravintoloissa.

unitaidettaKeskiviikko 18.11.2009 17:38

Kirjotin kappaleen, esitettii se jossain jonku bändin kans, kuulosti kauhean hyvältä, heräsin ja sanat vieläki pääs ja melodiaki, ni kirjotin sanat ylös ja menin takas nukkumaan. Sit heräsin ja toi paperi oli siin vieres, mut melodia kateis, ni siitä meni sit jo hohto. :DD Mut oli hieno fiilis siin unessa ku osasin jopa laulaa ! ;D

<3Tiistai 17.11.2009 02:08

"I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go"


Puoli vuotta täynnä. No okei oon 2 päivää myöhäs, mut ku meni viikonloppu möhötes ni jäi vähä. ;>

Sanna ruokakaupassaPerjantai 13.11.2009 18:41

Kävin kaupassa tänään, meni sellaset 40€, mut ostin lähinnä sellattisia kivoja juomia joist tulee kiva fiilis. Sit tulin himaan ja tajusin etten oo ostanu ruokaa varmaan 3 viikkoon. Ehkä voisin tehdä täs vaiks toisen kauppareissun. Siwa on yllättävän lähellä.

Se on joulu nyTorstai 12.11.2009 01:41

Leivoin pipareita. (; Ja tottakai glögiäki oli pakko ostaa.
Ja melkeen kaikki lahjatki mietitty jo valmiiks ! Täs palkkapäivää odotelles..

Työn iloaTorstai 05.11.2009 18:50

Hienoo taas koittaa tasailla näitä rytmejä ku ollu taas yön töissä, ja luonnollisesti heräilin siin puolen päivän aikaan, vaikka 7 aamulla pääsin nukkumaan. Ai mitennii väsyttäis ? Oli yölläkin tosi hienoo ku väsytti niin paljon et näytin varmaa tosi fiksulta ku hiimailin yksin siel keittiös aika apaattisen näkösenä ja mm. hinkkasin seiniä ( mein piti kirjaimellisesti siivota koko ravintola lattiasta kattoon ku oli joku häiskä tulos tarkisteleen paikkoja. Yllättävää kuinka paskasia kattolaatatki voi olla ).