IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.09.2010 17:16

Miksi en saavuttaa,
saavuttaa en saa
sitä hetkeä jolloin en
elä tolloillen ?

Ei tää nyt menny ihan ku pitiKeskiviikko 29.09.2010 16:31

Ajattelin et jos nukun oikein oikein pitkään tänään, ni mun ei tarvi nukkua päikkäreitä ennen yövuoroa, mut eihä täs nyt oo mitään järkeä ku tekee mieli vaan jäädä sänkyyn koko päiväks, lillua vaan.

Ja miksei ihminen voi tietää, miltä tuntuu tasan sillä hetkellä, kun nukahtaa ? :o

perus maanantaiTiistai 28.09.2010 15:44

Joo ei se siihen yhteen jääny eilen, mut on sentään hyvä syy ! Istuttiin siin terassilla ja noi poltti siin, sit joku vanha pappa tulee kysyyn et onko tuolla jossain jotain kapakkaa vielä, ja päätti sit istua siihen mein pöytään. Hyvä ku Tony oli just istumas siihen mun viereen, ni "top top, sinä meet tuonne istuun", ja istu ite siihen.. :D
Mentiin siit sit sisälle ku alko oleen niin kylmä, ni tää puhuu koko ajan siinä, syinä oli:
a) olen pikku pöhnässä
b) olen eläkeläinen
c) äitini on karjalasta

Ja juttu pomppi sen vaimosta mun huulikoruun ( olen nyt kuulemma 95%, mut jos otan huulikorun pois olen 100%, ja olen sellainen "olen täydellinen"-tv-ohjelma ) ja mun huulikorusta aina vittuun asti.
"Yks asia mua harmittaa kamalasti nykypäivänä. Se on tuo vittu-sana joka lentää täällä joka puolella. Se on kamalan ruma ja naista alentava sana. Vaikka onhan se yksi parhaimpia paikkoja missä minä olen ikinä käynyt ! Mutta pimppa on kivempi sana sille."

Oli kyllä lepponen pappa, sai nauraa ihan kiitettävästi.. :D Tarjos se meille koko ajan juotavaaki, ja makso 0,50€ / tupakka, keltä millonkin osti.

Paras oli kyllä kun oltiin Tonyn kans lähössä kotiin, kun kaikki muut oli menny jo, paitsi Juuso, joka meni "jutteleen kaverilleen" kun ei halunnu jäädä kahestaan sen papan kans, ni se kysy et uskaltaako se lähteä tissibaariin, kun se ei oo ikinä käyny ja vaimokin on nyt sairaalassa, että olis hyvä tilaisuus käydä kurkistamassa mitä siellä on. Way to go, kait se sinne sit menikin.. :D

Yhelle passioniinMaanantai 27.09.2010 23:37

Saa nähdä miten tässä käy.. :D

Tsjia !Maanantai 27.09.2010 21:58

Vähän ilmaista viihdettä ohikulkijoille, kun meitsi pesi parvekkeen laseja.. :D Tuli vähän pieni olo, kun en yltäny sinne ylös asti peseen, mutta onneks tuolla partsilla on sänky! Hypin siel ylös-alas, ni kyllä tuli puhasta. Tosin nää hajoili tääl sisätiloissa mulle, ei mua voinu edes kattoa kun näytin niin tyhmältä. My bad. <3

JA VITUN HIKKA ! Ei mee pois, en jaksa !


En kyl jaksais enää siivotakaan, mut muah, jäin tänne yksin ni saatgoin vähän raottaa viinipulloa. 8)

Kyä meitsi hoitaaMaanantai 27.09.2010 16:42

Hyvä näky varmasti ku teen täällä pientä "Muuttoremonttia", ja työasu on todella toimiva; bokserit + toppi. Ja jos vaikka ehkä innostuis siivoileen täällä jo, ni pääsis tän viikon aikana muuttaanki. Tosin aina vaan kaikki mun kamat vaatteita lukuunottamatta on tampereella. -.-

[Ei aihetta]Lauantai 25.09.2010 01:54

Nyt on ekat kamat viety uuteen kämppään. ;>


Mut armoton väsymys, aamu seiskalta nukkuun ja 12 ylös, ja huomenna pitäs taas jaksaa mennä. Tahtoo nukkuuuuuuuun ..

aaaaa !Torstai 23.09.2010 21:16

Jos kaikki menee niinku pitäis, ni huomenna saadaan avaimet uuteen kämppään. ;>

INTSITTÄÄ2MAXKeskiviikko 22.09.2010 21:05

Tajusin just et muutetaan ehkä ens viikolla ! Kamala. :D

IHANAA !

Perjantaina tampereelle, hakeen vähän kamoja, ja oi voi. Jännittää ihan kamalasti, enkä edes tiedä mikä ! 8D

Haluun mennä päikkäreille mut en mahu ku toi yks nukkuu x-asennos tossa sohvalla .. -.- mitä mä teeeeen ?? Työtki alkaa vasta 6 tunnin päästä.

OhhohSunnuntai 19.09.2010 18:08

Baarimikko meinas heittää meitä pullolla kun kiljuttiin Joonan kans katseessa kun meitä INTSITTI niin paljon ! :D En muista mikä se juttu oli, mut joku oli todella ihanaa, tosin nyt vähän hävettäis.