IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Käy sääliksi sellaisia, ketkä viettävät enemmän aikaa kuntosalilla kuin minä, mutta eivat vain onnistu polttamaan rasvaa tai kasvattamaan lihasmassaa, koska heidän kehontyyppinsä vihaa heitä.
Paljon tulee vastaan näitä keiden hauikset ovat isommat kuin painot joita nostelevat, mutta jalkansa ovat average ja keskiruumis on jopa ylipainoinen. Tämä useimmiten johtuu siitä että he ovat laiskoja, koska hauiksia on helpoin treenata, koska palautuvat nopeiten.
Sitten on myös näitä skinnyfat tyyppejä, ketkä eivät liho vaikka mitä tekisivät, mutta eivät myöskään saa lihasmassaa vaikka mitä tekisivät.

Olen onnesta kiimaisena että kehontyyppini on endomorfi, eli paras lihasrakenne ja polttaa tehokkaimmin rasvaa. Estetiikan kannalta se ainakin on paras.

Ja missä kaikki shredded cunts ovat?

Missä on kaikki ne, ketkä oikeasti tietävät mitä kuntosalilla tulee tehdä? Vaikka kuntosalissa on sana 'kunto', älkää ottako sitä kirjaimellisesti. Juoksumatoilla ja kuntopyörillä, etc. leikkiminen korkeintaan pitää kuntoa jotenkuten kurissa, mutta jos haluatte pystyä juoksemaan sen maratonin loppuun asti, aloittakaa mielummin joku harrastus tai menkää lenkille tai ihan oikealle pyörälenkille. Siinä se kunto oikeasti nousee. Tietenkin jos olet vähintään 9/10 (nainen) ja omistat vähintään 10/10 perseen, niin se on asia erikseen. Silloin sinun kuuluukin olla kuntosalilla miesten iloksi, etteivät asiat mene liian homoksi.
Parhaiten kuntosalilla kasvatetaan lihaksia ja sitäkään kaikki ei näytä tajuavan, kun on näitä 'hengaajia', ketkä puhuvat paskaa kavereiden kanssa 45min ja treenaavat 15min

Yksi syys miksen koskaan näe ketään esteettisesti hyvässä kunnossa olevia on se, ettei jengi tajua syömisen olevan myös yksi treenaamisen muoto.
Useimmat yrittävät laihduttaa syömällä perunoista vain kuoret, jne. Silloin sinusta vain tulee joku vitun anorektikko, mutta jos syö paljon, mutta terveellisesti, rasvaa ei pysty kertymään ja lihaksesi saavat sitä mitä painojen lisäksi kaipaavat, ravintoa ja menetät kiloja hyvällä tavalla, eli lihaksesi sekä rasvamääräsi pysyvät hyvässä harmoniassa toisiinsa nähden ja näytät FAKIN JOOOOOCY (fucking juicy)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.