IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen parempi kuin sinäSunnuntai 05.02.2012 01:36

Kirjoitan taas lempiaiheestani, eli itsestäni

Enkä voinut ylipäätään olla kirjoittamatta aiheesta, joka on ollut esillä viimeaikoina. Enkä nyt puhu Presidentinvaaleista, sillä eihän kaltasellani julkkiksella ja saliaivolla ole aikaa moisten asioiden miettimiseen, jotka koskisivat muidenkin, kuin vain omaa hyvinvointiani.

Ja aihe on siis tämä viimeaikainen suuri julkisuuden ja huomion määrä jota olen saanut osakseni.
Facebookissa jaetaan blogimerkintöjäni, Ylilaudalla olen kuuma keskustelun aihe, jopa 4Chanissa kun olen postaillut muutamia kuviani, jotkut suomalaiset betat ovat tunnistaneet minut.
Vaikka se onkin suurimmaksi osaksi ollut negatiivistä, mutta arvatkaa kiinnostaako? Nääh, ylimääräinen ihra aivoissanne kuitenkin estää teitä tajuamasta, joten selvennän vastaamalla 'ei kiinnosta'

Parasta tyydytystä saan siitä kun tulette valittamaan minulle katkeruuttanne kun ette kestä että joku toinen pitää ulkonäöstään huolta, eikä vain valita kavereilleen ja internetissä että on ruma, yhyy ja miksei kukaan rakasta minua, vaan oikeasti tekee asialle jotain.
Ei ole yhteiskunnan tai mainonnan syytä että olette läskejä, kun ne tuputtavat teille sitä lisäaine paskaa. Teillä vain on matalempi itsekuri kuin älykkyysosamääränne on.

Jos oikeasti ajattelisitte että olen vain joku turhanpäiväinen narukäsi, ett vaivautuisi minuun, ettekä VARSINKAAN näkisi sitä vaivaa postaaksenne blogejani Ylilaudalle tai Facebookkiin.

Vaikka tiedän että harva teistä vielä MIRRAA, mutta fakta on se, että suuri on teistä on JELLY ja jokainen teistä on MAD

Teille ketkä jakelette profiiliani munat hiessä: kiitos.
Kiitos siitä että johdatte yhä enemmän vierailijoita profiiliini, jotta hekin tajuaisivat, että epäterveellinen elämäntapa on vain vaihtoehto, jota voi ja pitääkin potkaista kunnolla kasseille

U MAD?
...Ye, U Mad...

Tässä teille vähän musiikkia jotta ette olisi niin MAD

Kertokaa toki mielipiteitä, älkääkä vain olko nyhveröitä stalkkaajia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.