IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

AussiefucklandKeskiviikko 08.02.2012 01:23

Nyt saatana alko justiinsa vituttaa.

Kun ikkunasta katsoo ulos, maisema on ollut sama jo viimeiset pari kuukautta. Eli ihan heletin masentava.
Yritä nyt näillä keleillä löytää intoa käydä salilla kolmesti viikossa, kun ei yhtään huvittais mennä tuonne pakkaseen odottelemaan jotain helvetin bussia joka on ajanut muutenkin ojaan ja vaikka pääsisikin autolla, joutuu silti ensin lapioimaan sen vittuun sieltä lumen alta, johon kuluu jo päivän viimeiset energiat.

Ja yritä nyt näinä aikoina löytää tuoreita ja hyväkuntoisia hedelmiä, kun kaikki on matojen raiskaamia tai muuten vain pehmeitä kuin vanhuksen kivekset (no homo).
Haluan jumalaisen rusketuksen, enkä olla tällainen jauhoissa pyöritelty suomalainen paska. Eikä rannoillekkaan viitsi mennä ruskettumaan kuin vasta neljän kuukauden päästä :( Jos aurinko silloinkaan vielä porottaa...

Tekisi mieli muuttaa Australiaan kenguruiden sekaan tai Floridaan vanhusten sekaan... jonka toteuttaisinkin ellen olisi näin vainoharhainen pillu, kuka miettii kaikkia elämänsä vaiheita kun lentokone lentää talon yli.

Italiaan tai Ranskaan haluaminen olisi siinä ja siinä, vaikka niissäkin on Helvetin kaunista, voisi alkaa pidemmän päälle vituttamaan koska kahviloita. Kahviloita kaikkialla.

Ei ihmekkään että Pohjoismaat ovat Pohjois-Amerikan jälkeen nopeiten kehittyviä maita, kun on 9 kuukautta vuodesta kylmä, ei voi jäädä paikallensa odottamaan että meloni tippuu puusta käteen, vaan täytyy itse kiivetä puuhun ja leikata se meloni irti

Inb4 3. world problems

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.