IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

fatties gonna fatKeskiviikko 27.03.2013 18:13

Makeisvero? Limuvero? Mulla ois parempi ehdotus: käyttäkää teidän kaikki ylimäärännen turha aika jonka nyt käytätte tällasten typeren lakiehdotteiden tempasemiseen, keksikää kloonauskone, kloonatkaa ittenne et voitte kirjaimellisesti nussii itteänne perseesee, ok?

Elämän parhaita suolia (lol, suoli) on vapaus valita. Vapaus valita mitä syö. Vapaus valita mitä sinne lärvii oikee tunkee.
Mut nyt nää isokenkäset vegaanihomot haluu nostaa mm. limuveroo ettei ihmiset jois sitä niin paljo. Ihan ku parin vuoden takainen makeisvero ei ois jo riittäny. Mut ainut asia mitä se saa aikaan, on ihmisten maksaminen limusta enemmän, joka johtaa vitutukseen ja vitutus johtaa maailmankaikkeuden loppumiseen.
Ne varmaa oikeesti norsunluutorneissaa luulee et nyt ne kusipäät lopettaa limun juomisen.
Kattois niit rakkaita tilastojaan mitä kävi makeisveron nostamisen jälkeen? No, ei se ainakaa porukan karkinkulutust tyrehdyttäny.

Nää samat ihmiset, ketkä käy avointa sotaa roskaruokaa ja kaikkee epäterveellist vastaan, on myös niitä ketkä kirjotta lehtiin: ei punaista lihaa, ei enempää kuin kaksi kananmunaa päivässä, ei jalostettua lihaa, vain 500g lihaa viikossa, proteiini tuhoaa munuaiset (vähä samaan tapaan ku sipseist saa syövän... joo nii varmaa jos vedät niit 2 kiloo päiväs, mut sillä tahdilla kuolet kyl ihan johonki muuhun ku syöpään). Ku ei näille tädeille ja sedille enää riitä pelkästää se et ne saa kertoo kaikille kuinka epäterveellistä pikaruoka on, nyt ne haluu myös et kaikki ryhtyy vegetaristeiks.
Vittu voin kuvitella kuinka niiden lapset rakastaa niit ku joka päivällisel on puolikas herne ja salaatinlehti ja sit ihmetellää ku lapsi on Kalkkilaivan Kapteeni, sairastaa astmaa ja hengästyy sauvakävelystä. 10/10
Muutenki, on ihan turhaa tuputtaa jatkuval syötöl tota pikaruoan ja sokerin haittavaikutuksii, ihan ku _kukaan_ ei jo tiedostais niit.
Kyl jokanen amerikkalainen läskiperse joka syö lounaansa ja päivällisensä McDonald'sis, ajattelee joka haukul: "2. tyypin diabetes, täältä tullaan... BUT OMG IT'S SO DELICIOUS!"
Tahdonvoima. Siihen pitäis puuttuu. Ja valitettavasti se ei ole jotain mitä voit mainostaa ihmisille. Sitä ei voi myöskää pakottaa jollain limuveroil yms. Sitä joko on tai ei ole. Ja ne, keillä sitä ei ole, tarttee vaan syyn valaistumisee. Kuten sukulaisen kuoleminen ylipainoon, lapsensa sairastumienn diabetekseen, se fakta että partneris joutuu joka kerta ennen seksii kierittelemää sut jauhois löytääksee märän kohdan.
Fitness-elämäntyyli ei synny pakosta. Siihen täytyy löytää se kipinä jostain. Vähä niinku ku mun päähän yritettii väkisin takoo matikan kaavoi koko peruskoulun ajan, mut bitch this nigga just ain't interested. Ja toisin ku matematiikka, fitfägäily vaikuttaa koko loppuelämään, mut matikan kokeest ysin saaminen ei välttämät tarkota et sust tulee raketti-insinööri.
Jos yrität pakottaa ittees kuntoon, joka kerta ku kuuluis lähtee salille, se tuntuu vaan vastenmieliseltä.
Ihan samalla tapaa ku muistelet eilistä lenkkiäs, ku juoksit liian kovaa ja olit sen jälkee ihan hapoilla ja teit kuolemaa, kuka haluis ilosin mielin lähtee seuraavana päivänä samanlaiselle lenkille jos se tuntuu vaan pahalta? Fuck no, kuntoilus ei oo kyse siitä? Jos haluut olla paras, omat rajat täytyy ylittää, mut samal se kuuluu pitää hauskana ja siitä kuuluu nauttii.
Eikä se myös tee hyvää kunnon kohoamisen kannalt jos vedät ittes ihan piippuun joka kerta.

Ihmisten terveydest huolehtiminen ja välittäminen on yks asia, mut se et pakotetaa lakisäädöksil ne elää tietyl taval, on jo paluuta takas natsisaksaan.
Ja pahinta siin on se, et jos kaikki tajuais roskaruoan yms. haittavaikutukset ja oppis hyväksyy ne, kaikist tulis vaa shredded sick cunttei, eikä meikäläisii enää erotettais joukost.
Se on just parast et on ihmisii joil on luonteenheikkout ja itsekurin puutetta, ni kaikki pystyy tunnistaa ne yli-ihmiset sielt joukost, ketkä pitää huolta terveydestää ja kroppa ja mieli kiittää!

u mad?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.