IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

#kutsumuaSunnuntai 31.08.2014 20:56

Vieläks #kutsumua on juttu ja on coolii kirjottaa siit vai oliks se samanlainen ohimenevä ilmiö ku #arkihaaste tai sun suhde-elämä?

Ajattelin nimittäin taas kirjottaa mun tyypillisen epäsuositun mielipiteen, jonka kaa 1% on samaa mieltä, 2% on tullu vaa viihdearvojen vuoks ja 97% haluu tappaa mut ja harrastaa seksii mun ruumiin kaa, but I don't care koska kuten aina: mä olen oikeessa ja te ootte fags.

Niille jotka ei oo kuullu tai tiedä mikä #kutsumua on, se on basically internetis viimeaikoin levinny ilmiö, jonka tarkotuksena on puuttuu kiusaamisee.
Siin tuhlataa hyvää paperii mil vois esim pyyhkii persettä, kirjottamal eka sanoi joil on tullu haukutuks, yliviivaamal ne ja kirjottamal alle uusi itseään ylistäviä lauseita.

Eli siis vähä sama ku istuis bileis pimees nurkas syömäs keksii koska kukaa ei haluu olla sun kaa ja hokemal itellee kuinka hauska ja paras on

Vaik tän kampanjan tarkotusperät onki jalot, mut sen tekopyhyys kumoo sen jalouden.
Kenenköhä oloo nää ihmiset yrittää helpottaa? Toisten kiusattujen vai omaansa?
Yleisin puolustuskeino mitä oon kuullu on se, et halutaa kertoo muille kiusatuille ettei ne oo yksin.
Samal periaatteel jos mult lähtis kämppä ja elämä alta ja ajautuisin kaduille tanssii kolikkojen eteen, mua pitäis lohduttaa ajatus siit et Afrikaski on paljo kodittomii...hurrrr

Toinen pointti on siinä mistä tää koko idea on lähteny:
ei kellää oo munaa puuttuu oikeesee kiusaamistilanteesee, ni oli pakko kehittää jotain muuta, joten keksittii et aletaa huutelee himast kiusaajii lopettaa ja kertoo kiusatuille et "I know dat feel bro" mieluummin ku alkais oikeesti kaveriks jolleki kiusaamisen uhrille in real life.
Tän suuri suosio on lähtösin siit, koska tää on turvallinen keino ottaa kantaa ja näyttää maailmalle oma sympatiansa, ilman nöyryytyksen tai turpaan saamisen pelkoo, jos vaik menis kiusatun ja kiusaajien välii netin ulkopuolella, joten ette te oikeesti niist kiusatuist välitä siinä määrin missä välitätte oman imagonne koristelust. Hävetkää.

Oikeet sankarialfat puolustaa kiusattua irl, ei netin välityksel, ja sillon ku ne kiusaajat on sun omaa ikäluokkaa yhtä leveil hartioil, eikä kuten näis "sankaripoika puuttui kiusaamiseen"-jutut, mis joku varhaisaikuinen "uskaltaa" sanoo joilleki 15v kakaroille et lopettaa sen nälvimisen.

Ootte sokeit lampait, jotka hurahtaa mihin tahansa tempauksee joka puolustaa jotain tabua, kuten kiusaamista, oli sanoma mikä hyvänsä, ettekä osaa kattoo tekopyhää pintaa syvemmälle.
Jos tehtäis seuraavaks kampanja mis sanotaa et kiusaaminen loppuu jos tapetaa kaikki alle vuoden ikäset lapset, ni oisitte iha messis.
Nytki varmaa luulette et vastustan kiusaamisen ehkäsyy, enkä vaan sitä tapaa jolla sitä yritetää toteuttaa
Oon vaa niin kyllästyny tähän et nähdään jotain ikävää, ollaan ku ei huomattaiskaa, sit mennää nettii kertoo miten "JOS MINÄ OISIN PAIKALLA NIIN KYLLÄ MINÄ..."

ps. kiusaajat on isänsä raiskaamii sisäsiittosii lukutaidottomii örkkei, jotka elää toiminnan maailmas ja arvostaa above all rohkeutta, ei minkää paperilappujen takan piileskelyy, joten tää ei valitettavasti tuu muuttaa kiusaamises mitää, kuten sekää ei saa Israelii lopettaa kansamurhaa et vaihtaa FB:n profiilikuvaks Palestiinan lipun :3
Jos haluutte päästää paljo ääntä saamatta mitää aikaseks, menkää liittyy mielenosotuksee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.