IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. lauleskelen yksinäni... useimiten töissä kunnes huomaan asiakkaan selkäni takana
2. pesen käteni silloin tällöin saippuan sijasta oliiviöljyllä ja sokerilla.

hitto tää on vaikeeta.. enhän mä tiedä outoja tapojani vaan muut jotka nauravat niille selkäni takana.. =)

3. voin etsiä tavaraa (esim. sytkäriä) pitkään ja havaita sen kädessäni
4. kuten myös minäkin höpötän itsekseni.. auttaa muuten löytämään kadonneet tavarat =)
5.juon paljon kahvia mutta tuskin koskaan juon kuppia tyhjäksi

Haastan mukaan seuraavat immeiset:
sadi123, jsmk, _iidukka_, utenah, tee-pee

laivalle.. =)Maanantai 05.12.2005 16:12

jeps eli tänään laivalle.. kivaa!! luxushytti odottaa =) 15 päivän hullu työputki nyt takana päin ja tänään pääsee vihdoin kunnolla rentoutumaan..on tätä odotettukin!!!

nollausTorstai 24.11.2005 14:27

nyt ois pakko päästä asettamaan aivot nollauskurssille.. sunnuntaita odotellessa... sitä ennen töitä töitä ja töitä.. blaah! tulis se satukin jo suomeen sieltä... hop hop =)

käääk...Maanantai 14.11.2005 12:38

meen tänään harjoittelemaan uuteen työpaikkaan.. kylläpä osaa jännittää! se on sellanen pieni vaateliike turun keskustassa.

halloweenbileet =)Lauantai 05.11.2005 14:20

tänään se sit ois se kauan odotettu päivä.. vihdoin täällä! nyt pitäis vaan jaksaa raahautua suihkuun ja alkaa valmistautua.. ihan kohta.. hetki vielä pelkkää lököö =)
hittolainen.. meidän rakas kilpikonnamme mauno on keksinyt keinon jolla hän pääsee hyppäämään alas akvaariosta. pitänee vähän tukkia tota päälystä jottei vaeltelis illalla pureskelemassa kenenkään varpaita..

valmista =)Perjantai 04.11.2005 16:03

JEEEE!!!!! kaikki valmista asu, tarjoilut, sisustus... aaaaahhh!!

huomenta..Keskiviikko 02.11.2005 11:16

mielin määrin kahvia ja tupakkaa.. joopa joo stressi pukkaa päälle ei saa nukuttua.. halloween bileet lauantaina ja kaikki vielä erittäin vaiheessa ja pukukaan ei ota onnistuakseen.. niillä kankailla ja ompelukoneella on selkeesti jotain mua vastaan.. =) hitto pitäis siivota ennen töitä.. mut eipä vois vähempää kiinnostaa.. nyt on just se tunne ku vilkaisee olkansa yli et mistä sitä edes alottais.. ja ennen ku keksii tohon vastauksen ni voi hyvillä mielin istua ja ihmetellä vaikka sitten tällästä päiväkirja uutuutta.. =)
- Vanhemmat »