IRC-Galleria

Sannaleinen

Sannaleinen

Muokkaan tilaani... Tila muokattu.

Selaa blogimerkintöjä

Tänään on SE päivä!Torstai 07.05.2009 14:28

Heräsin jo seittämän maita, kun jonkun herätyskello soi... Sempä jälkeen ei enää uni tullut, kun tiesi mitä oli päivän suunnitelmissa... Peggy tulisi kotiin!

Aamun istuin koneella ja katoin kelloa, joko jo olisi sovelias aika mennä hakemaan vauva. Vihdoin tuntui siltä (ja kellokin oli jo melkein yhdeksän), että nyt on ihan pakko lähteä. Rahat matkaan ja menoks! En siis muistanut ollenkaan kuljetusvälineistöä!!! (sen huomasin tohinoissani vasta kun tulin pennun kanssa autolle)

Paperihommien jälkeen otettiin viimeiset kuvat ja hyvästeltiin äiti... Sitten alkoi matka uuteen kotiin, jonne ei kyllä kovin pitkä matka ollutkaan. Huutoa riitti vajaa puoli matkaa, mutta sitten uni iski ja Peki köllötteli sylissä poikittain. Onneksi olin jenkillä liiketeessä, niin ei tarvinnut vaihteitten kanssa häslätä samalla... Toisen unta olisi häirinnyt moinen... =P

Kun tultiin kotipihaan, annoin hiukan haistella pihaa tuolla alueella, missä ei kukaan muu liiku kun varmaan ruohonleikkuri... Rohkeasti tyttö haisteli nurmikkoa ja koitti järsiä pensaan tyveä. Pikkupisutkin tuli nurmikolle. =)

Kun tultiin sisälle, ei Milla edes ollut vastassa... Niin tottunut ilmeisesti minun tuloon, että sillon ei tapahdu yleensä mitään jännää... Mutta kylläpä sitten oli jännä, kun huomasi, että minulla on pikkukäärö sylissä... Pidin palleron sylissä hetken ja silittelin. Käytiin kurkistamassa Luciferia ja annoin Luciferin haistella käden, jolla silittelin Pekiä.

Kylläpä oli haisteltavaa kaikilla... Peggy tutki uusia ystäviä ja paikkoja. Milla ja Lucifer olivat ihmeissään uudesta tulokkaasta. Peki kyllä on todella reipas! Heti alkoi haistelun jälkeen houkutella Millaa leikkiin ja tutki itsenäisesti paikkoja. Toki välillä piti vähän itkeäkin, muttei enää niin kuin automatkan alussa... =D

Sitten iski varmaan väsy ja itkua tuli enemmän... Vanhan tyynyn olin jo laittanut lattialle ja sille sen "unirätin", jossa oli tutut tuoksut synnyinkodista. Siihen se sitten rauhoittui pikku hiljaa ja silittelin vielä vähän pikkusta... <3

Nyt Peggy siis nukkuu... Ihanasti on nähnyt untakin ja pitänyt pientä ääntä, jota Milla meni ihmettelemään. Kutsuin kuitenkin hiljaa Millan pois, että pieni saa nukuttua. Välillä on herännyt sen verran, että pn katsellut ympärilleen ja painanut pään takaisin tyynylle. =)

Tästä se alkaa! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.