IRC-Galleria

Osa IIKeskiviikko 16.04.2008 02:05

Martedi 15 aprile 2008

On ollu niin kiire, ettei oo kerenny ees koneella kàymààn. :S
Jooh, lauantaina tosiaan kàytiin pitseriassa ja saatiin odotella pitsoja about 2h. Mut oli ihan mielettòmàn hyvàà, joten annettakoon odottaminen anteeksi. Sitten painuttiin Shaktiin (?) joka oli melkonen vankilà-yòkerho. Ihan mukava paikka kuitenkin, tavallaan.. silleen. Juotiin melko alkoholipitoisia drinkkejà ja sahattiin tanssilattialla.
Siità sitten kahen aikaan yòllà pààstiin kotiin.

Sunnuntaina.
Sain nukkua jopa yhteentoista rankan piletys illan jàlkeen. Sit syòtiin aamupalaa ja kàvin koneella, mut sitten tulikin jo làhtò Como jàrvelle. Se on siis se mesta mistà voi bongata esim. George Clooneyn kesàmòkin. :) Ja muiden Hollywood tàhtien kesàmestat. Junamatka kesti noin tunnin. Perillà mentiin ostaan heti italialaista jààtelòò joka oli niiiin hyvàà! Ja paisto onneks aurinko, niin pystyttiin hengaileen pelkàllà t-paidalla. Sitten palloiltiin jonkin aikaa ympyràà ja sitten napattiin paatti ja làhettiin sinne jàrvelle risteilylle. Nàhtiin kaikkia nàttejà vanhoja taloja ja hienoja maisemia. Nàhtiin Alpitkin! Sitten kun taas rantauduttiin niin napattiin semmonen vaunu, joka làhti sinne ylòs vuorelle ja làhettiin ihasteleen maisemia. Vuoren pààltà nàky vaikka kuinka ja kauas. Oli ihan mieletòntà. Kàytiin siellà vuorella katolisessa kirkossakin kattomassa miltà se nàyttàà. Ihanjees.
Sitten laskeuduttiinkin sieltà jo alas ja siità sitten nappailtiin juna takaisin kotiin. Illalla meidàn piti mennà baariin, mutta pààdyttiinkin sitten Stefanon kautta tànne Brianille hengaileen porukalla.

Maanantai.
Ensimmàinen koulupàivà. Koulu oli ihan sika iso ja sokkeloinen. Siellà on jotain 2000 oppilasta vissiin ja koululla on oma uima-allas ja teatteri, tottakai. Koulussa syòtiin jotain pasta settià taas ja sitten làhettiin Milanon Central juna-asemalle ja napattiin juna Milanoon. Koko maanantai pàivàn satoin tosiaan vettà.. Milanossa vierailtiin semmosessa linnassa. Tai no sen pihalla. Ja sitten mentiin Duomoon, semmoseen katolilaiseen kirkkoon. Se oli ihan sika iso ja hieno! Mentiin hissillà sinne sen katolle ja seikkailtiin siellà ja ihasteltiin maisemia. Sit kàytiin pikasesti siellà sisàllàkin.
Siità sit alko vapaa-aika. Làhettiin Annin kanssa ensimmàisenà màkkiin hakeen vàhàn hampurilaista naamaan ja sit làhettiin shoppailee ! Meidàn piti olla viimestààn klo: 18:30 juna-asemalla. Noh, jààtiin sitten vàhàn Annin kanssa katteleen taloja ja ihmisià ja katuja ja juttuja, kun huomattiin ettà kello on about 18:17 ja meillà ei oo hajuakaan missà on juna-asema. Làhettiin sit harhaileen jotain tietà eteenpàin ja kysyttiin joltain herralta, osaako se neuvoo meidàn asemalle. Piti kuulemma kàvellà se katu loppuun, ottaa metro ja mennà 2 pysàkin vàlià asemalle. Ja aikaa oli alle 15min. Làhettiin sitten jolkutteleen siihen suuntaan mihin se mies oli opastanut ja kengàt tirisi vettà, kun ne oli ihan làpimàràt. Sitten kun pààstiin joku katu loppuun asti, niin kysyttiin uudestaan opasteita ja meille kerrottiin ettà sinne asemalle on ehkà 2km matkaa. Paniikissa làhettiin sit spurttaan asemalle pàin. Pongattiin kuitenkin siità semmonen bussi missà luki Cadorna (aseman nimi) ja hypàttiin siihen, kun ajateltiin ettà pààstààn nopeempaa. Bussissa sitten kuultiin, ettà ne bussiliput pitàis maksaa etukàteen jonnekkin kioskille. Eli pummilla mentiin. Hypàttiin sit vàhàn ennen Cadorna stationia pois ja juostiin kun hullut se loppu matka. Ei se matka kyllà ollut làhellekkààn kahta kilometrià, làhemmàn puoli kilometrià ehkà. Ja asemalle kun pààstiin niin kello oli ehkà 18:32. Juostiin sitten sinne laiturille ja Matteo nappas meidàt lennosta junaan sisààn. Ovet paiskautu kiinni samalla sekunnilla kun pààstiin sisàlle. :) Junassa sitten kuultiin, ettà junan làhtòaika oli muuttunut ja se làhti klo: 18:33. Tàpàràlle meni, mut pàrjàttiin. Oon niin ylpee musta ja Annista. : ))

Nooo sitten siinà juna jàtti siihen Bollateen niin mentiin suoraan Alicialle kattoon leffaa ja syòmààn. Màrissà vaatteissa kun en voinut kàydà Brianilla vàlissà. (y) Mutta Senja lainasi kuivat sukat ainakin. <3 Kotiin pààstiin joskus 23:30 ja nukkumaan siità tuntia myòhemmin.

Tiistai.
Heràtys klo: 05:30. Yòunta oli siis ruhtinaallisesti. Koululla piti olla seittemàltà ja siità làhdettiin bussilla Camogliaan (tms, en minà tiedà!) kuitenkin semmoseen pikku kaupunkiin. Siellà sit patikoitiin vuoren yli ja pààdyttiin rannalle. Se patikointi oli ehkà 7km. Semmosessa mutavellissà, nam. :) Mut ainakin aurinko paisto ja oli làmmin. Rannalla sitten jotkut meni uimaan ja jotkut keskitty auringon ottoon. Siellà hengailtiin vàhàn reilu tunti. Se oli semmonen kaunis poukama vuorien vàlissà! Vesi oli kylmàà ja ilma làmmin.
Sieltà làhdettiin sitten laivalla toiseen poukamaan ja siellà me saatiin vapaa-aikaa. Kierreltiin Annin kanssa pari korttelia ja mentiin syòmààn pitsaa. Margarita pitsaa. Oli hyvàà. Sitten otettiin vielà vàhàn aurinkoa ja sitten alkoikin taas kolmen tunnin matka Bollateen takaisin.

Nyt istun tàssà rauhassa koneella ja rakas hostini làhti ulos rellestààn. Ite en jaksanut. Huomenna meille suomalaisille on kuulemma joku yllàtys luvassa illalla. Hmm.

Lisàà taas joku pàivà. Ciaoo !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.