IRC-Galleria

Saphire86

Saphire86

Rakkaus On Ihana Tauti
Päivän energia merkeittäin:
* Heikko vaikutus, * * Tuntuu jo jossakin, * * * Kannattaa lukea ajatuksella, * * * * Vaikutus kestää useampia päiviä, * * * * * Vaikutus kestää jopa viikkoja. -


30.10. Maanantai *
Tiedät oikein hyvin mitä tänään haluat elämältä ja saatat jopa tuntea pienen uhmakkuuden käyttäytymisessäsi. Älä anna alitajuisen pelkosi toisen reaktioista estää sinua tekemästä sitä minkä juuri tänään koet itsellesi tärkeäksi.


31.10. Tiistai * * *
Tänään et voi olla huomaamatta tahoja tai ihmisiä, jotka ovat esteenä ideoittesi toteuttamiselle, koska tulet törmäämään ankariin erimielisyyksiin heidän kanssaan. Tiedosta nämä tilanteet ja ole valmis puolustamaan omaa näkemystäsi ja ennen kaikkea itse toimimaan näkemyksesi mukaisesti.


01.11. Keskiviikko * * *
Varo kaikkea sanasotaa ja väittelyä tällaisena aikana. Häviämisen riski on suunnattoman suuri. Viisainta olisi etsiä ilmastointiteippiä suun eteen, sillä muuten lauot sattuvia totuuksiasi varmasti vääriin kohteisiin. Viisainta olisi tehdä selkeät johtopäätökset ja korjata oma osuutesi ilman turhia puheita.


02.11. Torstai * * *
Sinulla on melkoinen vauhti päällä ihmissuhteisiin ja rakkauselämään liittyvissä asioissa, mutta liiallinen sitominen saa sinut näkemään punaista. Käyttäydyt provosoivasti tilanteissa, joissa et saa loistaa omana itsenäsi. Olemalla tietoinen käyttäytymisestäsi voit ottaa tarvitsemasi tilan ilman turhaa riitelyä.


03.11. Perjantai * * *
Joudut hyvin yllättävän valinnan eteen lähipäivinä. Ole valmis tekemään nopeita päätöksiä sydämesi ääntä kuunnellen, sillä aika ja järki eivät nyt riitä oikean vastauksen esiin kaivamiseen keneltäkään toiselta ihmiseltä. Oman juttusi kanssa saat aikaan vaikka mitä, mutta toisten systeemit eivät jaksa kiinnostaa.


04.11. Lauantai *
Tänään sinun on otettava rohkeasti vastuu jokaisesta askeleesta, sillä jollain ihmeen tavalla tiedät minne sinun pitää kulkea, vaikka silmäsi ja korvasi ovat tuolta tiedolta tiukasti suljetut.


05.11. Sunnuntai *
Tänään kannattaa ottaa mahdollisimman rennosti ja pistää elämän järjestys vaikka kokonaan uusiksi, sillä uuden löytäminen piristää aina, sekä sinua että kaikkia kanssaihmisiäsi. Jotain tavallisesta poikkeavaa kannattaa ehdottomasti kehitellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.