IRC-Galleria

Saragi

Saragi

Nyyti -Free thinkers are dangerous-

TributeSunnuntai 21.09.2008 15:23

Ketokaa mulle nyt hyvät ihmiset että mitä vikaa Michael Jacksonissa on! Musta se on tosi symppis tyyppi.

Tai siis miettikää nyt, jätkä on täys nero. Vähän niinku Willy Wonka elävänä. Ja kaikkien mieleestä Willy on ihan hillitön hahmo, niin että mikä Michaelissa sitten mättää?

Ärsyttääkö se ihmisiä sen takia että..

1. Se on ollu musta, mutta nyt sillä on karmeempi rusketus kuin Ari Koivusella.

2. Se on ollu niin pirun rikas, mutta nyt sillä on ainakin huomattavasti vähemmän rahaa (ja huomattavasti enemmän kuin mulla tulee ikinä olemaan).

3. Se on myynyt ihan v***sti enemmän levyjä ku HIM.

4. Sitä on syytetty pedofiliasta.


No mitä sitte jos on ollu musta? Saa kai sitä muuttaa väriään jos haluaa. Ja kuka tietää, jos se todella sairastaa vitiligotautia. Ettehän te mee kaatamaan kenenkään pyörätuolia sen takia että siinä istuva tyyppi ei voi kävellä? Ja vaikka osais, niin ehkä se ei vaan halua rasittaa jalkojaan. So what?

Saa kai sitä jokainen tunkea rahansa mihin haluaa. Mää ainakin kuluttasin rahaa ku roskaa jos mulla sitä olis. Joten luultavasti myös minä joutusin viiskymmpisenä muuttamaan Las Vegasin lähiöalueelle. Tai ehkä ei Vegasin, vaan Tuiran, mutta ymmärsit varmaan pointin.

HIM on masentavaa ja itsetuhoisuuteen ajavaa kamalaa p****aa, mutta Michael oli sentään aikansa Kuningas. Jos joku myy niin jumalattomat määrät levyjä, niin sen musiikissa tai itse ihmisessä täytyy olla jotain. Ja hei, jotkut kuuntelee nykyään Britney Spearsia. Musta se on huomattavasti suurempi synti.

Michael vapautettiin kaikista syytteistä. Okei, jenkkien oikeuslaitos ei välttämättä oo mikään maailman rehellisin ja luotettavin, mutta vapaa mikä vapaa. Antoihan Willy Wonkakin lapsille herkkuja yrittäen siten saada itselleen perillistä. Unohtamatta sitä tosiasiaa että se elää kääpiömiesten kanssa. Puhumattakaan Joulupukista, joka pyytää pikkulapsia "pukin polvelle istumaan", tuo säkillisen lahjoja, ja pussailee pikkupoikia poskelle. Senkin saa kulostamaan pedofilialta jos haluaa. Sitäpaitsi nuo jutut keksineet ihmiset on varmasti vain kateellisia ja pohjimmiltaan h****tin ilkeitä, eikä ne voi sietää sitä että Michael on vähän..
- Outo.

Sitäpaitsi, jos mää olisin niin kuuluisa, niin musta olis ihan hillittömän hauskaa syöttää medialle kauheeta sontaa ittestäni, että saisin nauraa sille, kun ihmiset paheksuu mua.

Seiskassa otsikko: Nyyti rikastui lapsista keittämällään saippualla!

Jättäkää Michael rauhaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.