IRC-Galleria

Saraseeeni

Saraseeeni

kaksi sydäntä, yksi rakkaus

Naisista miehille -parisuhteessa tai ei.Keskiviikko 02.01.2008 22:16

Minulta on jo kauan pyydetty sekavien puheitteni takia sanakirjaa, jossa naisten kieli käännettäisiin mihielle. Tämän teoksen ensimmäinen makupalanen on nyt siis tässä luvassa ja se on ehdottomasti patentoitu allekirjoittaneelle.

Naisten suurin tuskan aihe kautta aikojen on ollut se, etteivät miehet ymmärrä luonnostaan sitä, mitä naiset ymmärtävät jo syntyessää. Kokonainen uusi maailma voi aueta kaksilahkeisten edustajille, jos he ottavat huomioon muutaman tärkeän asian.

1. Nainen on aina oikeassa, mutta joissain tapauksissa, vaikka hän olisikin oikeassa, niin sinun pitää miehenä saada hänet uskomaan, että hän on väärässä. Toisissa tapauksissa taas sinun pitää myöntää, että hän olisi oikeassa, vaikka olisikin oikeasti väärässä.

Käytännön esimerkki. Jos olet naisen kanssa keilaamassa ja nainen valittaa, että on maailmanhuonoin pelaaja, sinun ei missään nimessä pidä mennä myöntämään sitä, vaikka nainen olisikin kuin hänellä olisi seitsemän peukaloa ja yksi pikkusormi. Lohduttele, ettei hän ole sinua huonompi ja HUOM. pelaa itse niin huonosti kuin pystyt. Suosiosi on silloin taattu.

Toisena esimerkkinä, jossa nainen on oikeassa, vaikka on väärässä kuuluu näin: Jos nainen huutaa, että olet pessyt kirjavia ja mustia pyykkejä sekaisin, vaikka se on kiellettyä ja hänen lempipaitansa voisi nyt olla muuttunut oudon ruskeaksi, vaikka oli alunperin violetti, niin sinun ei pidä missään nimessä muistuttaa naista siitä, että hänhän pyykit oli väsyneenä laittanut sellaisena kokonaisuutena pyykkikoneeseen. Ota syytteet rauhallisesti vastaan ja lupaa olla seuraavalla kerralla tarkempi, niin rauha säilyy maassa. Eikö onnesta ja rauhallisesta elosta kannata maksaa edes sen verran?

Miksi nainen on oikeassa? Koska se on vain yksinkertaisesti mihille helpompaa. Miehet eivät voi elää ilman naisia, eivätkä naiset ilman miehiä, mutta elo sujuu paljon helpommin, jos miehet ovat valmiita edes yrittämään ymmärtämään naista. Olen jutellut miehen kanssa, joka on elänyt suhteessa 27 vuotta ja hän ei vieläkään täysin ymmärrä naisia, mutta on kuitenkin oppinut paljon. Miehelle voi kehittyä ns. kuudes aisti naisten suhteen.

2. Miehen on todella tärkeää ottaa huomioon naisen ilmee, äänenpaino ja mieliala hänen kanssa keskustellessaan. Jos naista on kohdannut hormonimyrsky, silloin kannattaa myönnytellä joka asiassa, eikä tehdä mistään suurta numeroa, muuten tilanne vain ärtyy erittäin pahaksi. Tämä koskee kaikkia suhteita, oli nainen ystävänä, tuttavana, rakkaana, tyttärenä jne. ota selvää hormonien liikkestä tai sinulle käy kalpaten!!

3. Nainen sanoo usein yhtä, mutta tarkoittaa toista.
"Ulkona sataa vettä ja on kamalan kylmä, mutta ilmeisesti minun täytyy viedä koira ulos välillä" tarkoittaa oikeasti "Voisitko sinä viedä koiran ulos, koska minulla on juuri nyt lämmin ja mukava olla tässä huovan alla kirjan kanssa."

Tai "Sinä olet ihan kahjo" = "Voisitko edes yrittää esittää fiksua miestä, jonka kanssa kehtaa liikkua julkisillakin paikoilla" tai vaihtoiehtoisesti tilanteesta riippuen "Lopeta heti nuo miesten jutut, joista en tajua yhtään mitään, äläkä hirnu niille kuin ne olisivat vitsien aatelia, minulla on tylsää!"

Tapausesimerkki nro 4.

Mies: Ajattelin kutsua kavereita kylään.
Nainen: Ai herra A:n ja B:n?
M: Niin.
N: Emmekö voisi olla kahdestaan?
M: En ole tavannut kavereita aikoihin.
N: No, tee mitä haluat.

Johtaa naisen mökötykseen ja vetäytymiseen. Kun kutsut ystäväsi kylään, joudut itse hoitamaan heidän kestityksensä ja nainen välttelee sinua loukkaantuneena jonkin aikaa.

Mikä meni pieleen? Todennäköisesti nainen yritti viestittää, että ei pidä miehen kavereista, jotka vain sotkevat useimmiten koko huushollin, lisäksi hän olisi halunnut olla miehen kanssa kahdestaan, sillä vaikka tämä ei ollut nähnyt juuri näitä kavereita aikoihin, hän oli käynyt toisten kavereiden kanssa pelaamassa futista, katsomassa jääkiekkoa tai koripalloa, televisiosta katselleet mäkihyppyä ja käyneet perjantaisin töiden jälkeen puhumassa olut pullojen parissa "miesten asioista".

Miksi nainen siis mököttää?
Hän haluaa huomiota. Pinnallinen myöntyminen miehen ainaisiin menoihin tarkoittaa kiukkuuntumista ja loukkaantumista. Nainen kokee olevansa marttyyri. Kaverit menevät aina hänen edelleen. Miehen kannattaa varoa lentäviä kattiloita ja kaulimia seuraavan viikon ajan ja vaikka asia olisi unohdettu, se saattaa palata naisen mieleen missä tahansa yhteydessä ja vaikuttaa hänen mielialoihinsa ilman, että mies tajuaa mitään, mutta joutuu kuitenkin luonnollisesti kärsimään seuraamuksista.

Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että miehelläkin on olemassa etuja. Koska on mies, niin silloin ei tarvitse käsitellä ja vatvoa tunteitaan. Tai aina voi vedota siihen, että aivot toimivat vain kahdesta neljään ja se aikaraja on jo ylittynyt, joten palataan vaikeaan aiheeseen (esim suhteen laadusta) joskus myöhemmin. Lisäksi miehillä on yksinoikeus vastata asioihin murahtelemalla. Naisten pitäisi urahtelusta tietää, onko miehellä nälkä, jano, onko hän väsynyt vai haluaako olla yksin. Ja kun nainen ymmärtää nämä asiat, on yhteiselo paljon helpompaa, samaten miehen tulee yrittää helpottaa elämää edes YRITTÄMÄLLÄ ymmärtää naista.

Seuraavassa jaksossa etenemme joka tapaukseen 5 tai alamme käymään kirjainta a, tai molempia!

Ps. Kieliasu edelleen tarkastamatta rasittavien näppäinten takia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.