IRC-Galleria

Saritaa^

Saritaa^

Muokkaa tilaasi

[Ei aihetta]Torstai 04.05.2006 00:02

Tyhjään tauluun hän kirjoittaa. Karvaisin käsin sairasta tarinaa. Pienen kehon lämmön tuntee, se kiihottaa, ei kuule kuinka pieni sydän siruiksi hajoaa. Kukista ja mehiläisistä on turha selostaa, tää on totista totta, tää ei tarvi tulkintaa, ja yö ei pelasta painajaiselta, yö ei lohduta ei iskältä piilota. Vaimeat askeleet yläkertaan johtavat taas lastenhuoneen seinät uhkaaviksi tummuvat.

Kukista ja mehiläisistä on turha sepustaa tää on totista totta, tää ei tarvi tulkintaa. Öinen maailma syvään huokaa sulkee silmänsä häpeissään tuskien talo peittyy varjoon pimeään. Öinen maailma syvään huokaa sulkee silmänsä häpeissään tuskien talo peittyy varjoon pimeään.

Aamiainen alakerrassa odottaa. Katse silmiin raukeisiin, se alkaa kuvottaa.Pienet sormet palmikkoa näpertää, olo on niin saastainen kun iso käsi päätä silittää.

Kukista ja mehiläisistä on turha selostaa. Tää on totista totta, tää ei tarvi tulkintaa. Öinen maailma syvään huokaa sulkee silmänsä häpeissään tuskien talo peittyy varjoon pimeään.
Öinen maailma syvään huokaa sulkee silmänsä häpeissään tuskien talo peittyy varjoon pimeään, pimeään, pimeään.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.