IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Kira sitten sai nyt uuen, oman kodin! Taivalkoskelle meijän neiti lähtee. Vähän kyllä haikeeta mutta kyllä tää on parempi näin. (Tytöllä on sielä sitten monta leijonakaveria ja perhe jolla on aikaa hälle. Oikeasti.)



Let the bodies hit the floor. Ja näillä sanoilla siirrymme asiasta kuudenteen. Paypal tili ois ihan vitun kiva. Haluun nyt muuten yhen figusetin. Saisin siinä Kadajin ja Renon <3 Sepille kaveriks niiku juu nou. Ni ja Yuffienki, iha kiva likka sekin on. ((Ainoo vaan et menis jenkeistä (?) tilaamiseen...)) Vittu vaan ku ois niiiin halpakin et tosiaan HIMOTTAA. 8'D Enää muuten kk ja 2vko niin Julle pääsee palleistaan! 8D

Huono omatunto... Tai semmonen selkäytimessä luiruava tunne... johtunee koulun alkamisesta. Sucks to be at the Kontiolahden lukio. D8 Ei, en osaa nyt oikeen iloita tästä opiskelu paikasta. Hmm. Pitäs varmaan keittää teetä tolle yhelle ku se yskii kurkkuusa verille tossa. Äää, mut se perkeleen figusetti! D8 Säästän ihan paskasti.. Nhyt tosin tarttee enää Lutsilta simmut ja ite jätkä >83 (ja EHKÄ yhet kennät |'3 Ehkä)
Animecon oli kyllä todellakin sosialistava tapahtuma, pakko se on myöntää! Ähjuu, sitä teetä. (I do care even you can't even dream of that.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.