IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

''Missä Trapnest on? D: ''Torstai 13.01.2011 20:20

Näin jotai ihme unta (taas) et olin Takumi ja sit loppu bändi perkele oli jossai ja vaan Blastilaisia siellä oli, ja olin ihan et mis vitus ne muut on?


No joo, tää ei kyl ollu pointti!

Eilen ja tänään ollu erittttäin mukavaa <3
Eilen Maikkia näin ja ympäri Joensuuta pilisteliin, ja sitten koirapuistol Ripin kans käytiin, Ripi on joka kerta kyl sosiaalisempaan suuntaan! Ja vitun kyrsä dobberi yritti meijä tytön ainaki syyä! Sai nahkaremmistä päähän se paska, hah!

No, sitten Nanun kans lähettii Poppiin rieheltämään, täs meil alotettii, skumppaa ja GuitarHeroa nom nom<3 Ja Popissa oli oikeesti ihan helvetin mukavaa! Varmaan kivoin ilta siel ikinä! <3 (Hihi miule tarjottii cosmojaje<3<3<3) No, sitte jotai kolmelta kotia unille, ja tänään taas Maikkia kuskailin, ja käytii Mäkkärisssssss<3<3<3 Olipa muute viel parempaa ku muistinkaa.... En oo yli kolmee vuotee sielkä käynt kunnol, et aika wow experience!

Nyt sit oon iha vaa rauhas kämpil, ja pyykit levitän ja sitten varmaa koiran kans tassuttelee vähän.
Mietin muute mite turha tää netti iteasias on, ihmisiä joista välitän ja joitte kuulumiset kiinnostaa nään livenäkin, ja lähinnä pistää vituttaa (pentuolenjuu) jos näkee jtn päivityksei etc. <_< Tosin Devarinarkkari oon. Tosin ennen ku saan sen skannerin nii on seki aika pläää.

Mut joo, josko täs askareet hoitas ni pääsis nukkumaan! Uneittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.