IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

the Alarming amount of FAB'Tiistai 22.05.2012 20:53

Maailma ei taas loppunutkaan, vararikossa oon edelleen mutta ainaki Acerin perk- rakas queen bitchini toimii ny jotenkuten raihnaisesti niin ei oo niin hätä ostaa uutta. Ja sosiaalipummina saan jonkun verran apua valtionkassastakin huoliini ja murheisiini, hihiu!


Ja! Nyt se on sitten melko satavarmaa että pääsen TOPin suorittamaan kesällä, eli saan kohta jopa haettua tuet ja lainat, joilla taas saa hml-kuluja makseltua. Ei miun tarvi syödä kesällä, nytki oon pärjänny ihan hyvin!
Joo, ruokahalu hävis tossa ööö joskus koska ressi ja jotai. Onhan se toisaalta perseestä että söin kunnollisen aterian viimeks sunnuntaina mut toisaalta oon nii joteki tympiytyny ees koittamaan elää terveellisesti jne. että whaeva.

Viimeaikoina ei oo kyl immiset taas paljoa kinostanu. Vähän raastaa se että tappelen pahimpien fobioitteni (niin idiootteja ku ovatki) kans ja not a single fuck were given.
...Okei, kiitti, kiva.
Ärsyttävää tosin on se että ymmärrän sen ihan täysin, koska niin käsittämättömältä kui se kuulostaakii, maailma ei pyöri miun ympärillä. Ihmisillä on omatki murheensa, eikä aina vaan jaksa, that's it. Ja tässä on yksi syy miks mieluummi en turvaa ja nojaa kehenkää koska aina on se riski ettei sitä tukee saa sillo ku sitä tarviis, koska asioita tapahtuu, se on elämää. Minkäs teet?
Ja koska tottakai pää tekee töitä aina niin totesin tossa yks päivä että yks syy miksen luota kovinkaa helposti on se että tunnen ja oon aina tuntenu itteni kovin erilaiseks muista. Minkä taas epäilen johtuvan ihan vaan lyhyesti 'huonosta luonnosta', luulen oikeesti et miusso mm.narsistin ja sosiopaatin vikaa. Tai sit son vaa sitä et oon ainu lapsi joka on saanu pärjätä aikalailla keskenään, ehkä molempia, hitostakos minä tiiän? ...No toisaalta kukaan muu ny varmaa ainakaa tiä.
Hyhyi, pitää taas todeta että rumia asioita on miussaki kyllä sisälläin tapahtunu mutta mitäpäs tuosta! Ainaki oon rehellinen itelleni ja ehkä just sen takia viihynki keskenäni nii hyvin.
...Tai ehkä vaan annan anteeks itelleni vähän liikaa vähän vääriä asioita UPSISTA.

Ja tsuip tulipas taas tekstiä, mutta tätähän te pikku stalkkerinuppuseni tahdoitte?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.