IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Enpä taaskaan käsitäPerjantai 01.06.2012 00:05

Miksi joku pilaa oman elämänsä ihmisraunion takia? Voin olla ite itsekäs ihminen, mutta silti. Kyl jopa minä ymmärrän käsitteen terve itsekkyys. Saatanan surullista että noin hienon ja hyväsydämisen ihmisen polulle on tuollaista kuonaa pinttynyt. Asia ei tietenkään edes oikeestaan kuulu miulle, mutta oi että tekis mieli vähän antaa näyttöä omasta näkökulmastani.


Ja miun oma elo on edelleen ahdistavaista. Rahahuolia riittää ja eipä tuo itseluottamus piirtämisen suhteenkaan oikein kuosissa ole. Lihonukki olen mutta siitä päästään pian, tupakka saa jäädä taas hetkeksi ja juokseminen(/hölkkäily) palata sitä mukaa ohjelmistoon.

Olin tänään muuten hurja poika ja kyselin hommia! ...En tosin saanu, viel ainakaan. Syksyllä uudestaan. Jos tää homma sit onnistuis lähtisin Parkanoon. Joo, älkää kysykö, en minäkään tiedä.

Ja kunhan olisi tarpeeksi varaa lentolippuihin ym. niin voisi kysellä hommia vaikka Briteistä. Tai jos oikein hyvin saan käteistä kasaan miksei Jenkeistäkin. Mutta eipä nuo ole tämän hetken ongelmia, todellakaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.