IRC-Galleria

Sattumus

Sattumus

Päätä ite ;)

Hoo.Maanantai 12.06.2006 20:57

Haa, talo vallattu mulle kun Siiri&kumppanit lähti mattopyykille.

Eh, yleensä pidän aamuista, mutta tämänaamuiset tapahtumat eivät olleet mun mieleen. Siiriä lähdettiin viemään trelle neuvolaan yhdeksältä ja minä jäin yksin tänne taasen.
Söin hyvät puurot ja lueskelin suosikki ankkaani kunnes jatkoin uniani liian aikaisen herätyksen ansiosta.
Ruususen uneni saivat karkean herätyksen kun joku huutaa 'päivää' ja kurkistaa olohuoneeseen missä meikä veteli hirsiä. Luulin ensin ukkoa Juhaksi ja mumisin jotain että 'ai te tulitte jo'. Ukko sanoi jotain mitä en enää kykene muistamaan järkytykseni ansiosta koska tajusin ettei ukko mikään Juha ollut. :D Juhaa se kyseli kun jotain puita olisi pitänyt mennä laittamaan. Vastasin kohteliaasti että koko konkkaronkka on trellä neuvolassa.
Ukko naurahti ja tyytyi vastaukseeni. Ukko oli jo lähdössä, mutta kääntyikin vielä ja sanoi että minulla on tyyny väärinpäin ja nauroi räkäisesti. Ihmettelin et miten h*lvetissä tyyny on väärinpäin ja katsoin tyynyä. Ukkohan heitti läppää, tosin sellaista mitä en ymmärtänyt. -.-' Sitten hän poistui naureskellen. Hetken päästä kun sain pääni selvitettyä tajusin, että ukko varmaan ihmetteli kuka ihmeen likka täällä oli, eiväthän täkäläiset mua tunne. Taisin antaa vielä huonon kuvankin epämääräisillä ynähdyksilläni.

Hmm, aamupäivästä tuli otettua aurinkoa melko niukalla varustuksella. Eipä täällä korvessa kukaan ole näkemässä. ^^' Varjossakin oli 24 astetta eli auringossa oli ainakin 30 astetta. Kyllä siinä totta totisesti hiki tuli. Pian saatte olla kateellisia ihanan ruskeasta ihostani. ;P

Hah, voisin muuttaa tähä kämppään, vasta rempattu ja just niin mun näköinen. <3 Laminaattilattiat, ihana iso sänky, valkoiset kaapit ja muutenki nii idyllinen. Lisäksi hyvät pellot, iso piha ja pro sauna. <3

Jotain silti kaipaan tänne. Kaikki kivat ihmiset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.