IRC-Galleria

bläääähTiistai 19.02.2008 19:07

ei tunnu taaas kivalle, joku mättää ja pahasti jossain :( en vaan tiiä mikä ja missä :o jospa tää tästä joku päivä paranis.. (<- saahan sitä toivoa)

kerrankin voin sanoa että äiti on kiva ja aivan huippu :) sen kanssa tullu puhuttua monta tuntia eilisen ja tän päivän aikana, kun ei oo ollu muutakaan :) eikä olla edes riidelty :) mikä on tosi hienoo, pelottaa vaan miten vkl ja loma menee ku nyt menee äipän kanssa näin hyvin :o :D mut pitää hillitä itteni..

ois vielä kolme päivää koulu,sit alkas loma :> jee.. tai no mulla loma ja loma,ku oon töissä pe illan, lauantain,sunnuntain,tiistain,keskiviikon ja torstai aamun, sit alkaa vasta mun loma :s :) mut sitten pitääkin tehä jtn tosi tosi kivaa :p jos vaan mahdollista..

hmm,fysiikan ope sano tänään että naisten pitäisi osata asentaa sähköt, ja yritin väittää etten osaa,niin se ope vaan sano että en oo kuullukkaa että 2000 luvulla nainen sanoo ettei osaa asentaa sähköjä,mut totta se on,jos mut laitettas asentaa jtn niin olis varma että olis koko alua puolen kilsan säteellä räjähtäny tai sit koko lähiöltä menny sähköt :D
sit se ope sano että mun pitää ens yö nukkua kunnolla että en oo samanlainen huomennakin :D mut en mä voi mitään että mun mieli piteet ärsyttää sitä opeee :D ja rooosan mielipiteet kanssa :DD ollaan me parhaita opettajien ärsyttäjiä :p :D tittelit siitä mulle ja roosalle :DDD

..että tämmöstä nytten..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.