IRC-Galleria

Scarface

Scarface

- Joy the Joyride

Duuuubi daaaabi...Keskiviikko 28.05.2008 15:51

Elikkä yes... Maanantaina sitte tuli lähettyy tänne pohjanmaalle. Tietysti onnistuin lähtee ruuhka aikaan valumaan ja sitä hiukan tuli manattuu ;p No se oli turhaa, kun runosmäen jälkeen saikin sitten posotella ihan vapaasti menemään... Et motorin pätkä meni kivasti, ku parin muun auton kanssa letkassa vedettiin... Autoilla siis... Parilla pysähdyksellä mentiin. En nyt muista paikkaa, mut Vammalasta eteenpäin on se 24H neste... Siellä kahvit sitten naamaan ja renkaittenkin paineita ajattelin tarkistella, mutteipa oikein mittaristo toiminu ilmalaitteessa... Pers tuntumalta sitten vain ilmat sisään ;D Toinen stoppi tuli tehtyy Ikaalisissa... Se nyt oli loppupeleissä ihan turha, mut alkoi Sammion Rolssin pekonihampparii vaan tehdä mieli ;p

No kun sitä perille pääs... Röökin veti ja katseli hetkisen maisemii. Auton purin ja tavarat ny meni minne menikään ;) Hetken siin kyll funtsisin, et mitäs vttu mä täällä oikein teen... Kumminkin eka kerta pariin vuoteen ku kesäpaikalle yksin menen. Kyllähän se siitä sitten ajan kanssa vähän tasaantus ku iski takkaan valkean, otti oluen ja lueskeli mukavasti istuen... ;))


Tiistaina sitten aamul sitten heräsinkin jo puol kasilta aamulla ja eipä enään väsyttäny... Kasin aikoihin sitten annoin periks ja nousin ylös. Ensimmäisenä takkaan vain valkee ja tuoli siihen lähelle... Siin sitten istuskelin reilu pari tuntii lueskellen, kunnes alkoi taas ramasee.... Pitihän sitä periks antaa ja mennä parin tunnin tirsat ottimaan ;) Aika pian heräämisen jälkeen lähdin liikeenteeseen... Vähän ylimääräistä ajelemista jne... Tulihan sitä sitten mummin luona tehtyy hommia sitten jonkin verran mist oli maininnu etukäteen... Päivään ny kuului vähän kyläilyy ja sen sellaista. Ilma ei oo ollu mikään maailman paras täällä, et pohjoistuulta on riittäny oikein mukavasti ettei saanu eilen laituriakaan laitettuu paikelleen...

No ilta, kun pääsi taas mökille ja rauhoittuu... aijai! Takkaan taas vaan valkeeta ja saunaa lämmittää... Saunasta tuli taas vähän turhan lämmin, ettei ekalla kertaa tarvinnu mun vettä heitellä ollenkaan... Ihan mukavasti ilmankin lämpöö päästi ;p Vapauttavaa kyll olla tuolla omassa rauhassa... Aatamin asussa saa heiluu niin paljon ku huvittaa ja tarkenee... Terassilla vilvoitella saunasta tullessa alasti... Ottaa vaikkapa olutta ja nauttia vain luonnon äänistä... Oli kyl yes ilta!

Nyt istuskelen tääl kirjastossa ja tätä oon näpytelly... Seuraavaks ajattelin eksyy jonnekkin syömään tästä... No onneks ei pahemmin tartte kelloo katsella ja mitään aikatauluttaa... mennä vain ;)

Love it!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.