IRC-Galleria

Schade

Schade

ammu, hautaa ja vaikene
kellokaan ei oo viel mitää mut mä saan yöllä parhaimmat ideat. :'D
sitten ku ne kaks lähtee meiltä, ni mähän saan Jorin huoneen, JEJ !
sit mennää Ikeaan shoppailee, sit uusitaan kaikki mööpelit (no seki on vähä pakko rako ku toi yks lehmä on ottamas mukaan puolet kaikist), sit tehään se keittiöremppa, sit pystytetään se terassi tohon eteen, sit mä ruinaan luvan industrial'iin, sit mä otan hiustenpidennyksen, sit mä pakotan iskän ostaa kaikki kampaamotuotteet ja kaikki mahdolliset puhdistus jutut naamalle ja kun se kysyy "mihin vittuun sä tollasia tököttejä tarviit??" "isi hei mä oon ollu jo niin kauan ruma et nyt ois aika olla ees vähän kaunis!" ja sit sit sit vittu kaikkee mahdollista ku noi kaks lähtee kävelemään ! :'DD
Täst tulee iha vitun mahtavaa sit ku ollaan taas kolmistaan!! tai no iskäst ei heti välttist tunnu samalt. -.-' mut kyl se sit pian muistaa kuinka hauskaa meil oli ilman mitään jäkättäviä wannabe vaimo-äitipuolia.
päästään taas kelkkailee ja hiekalle ampumaan ja veneilee ja nyt ku aattelee ni iskäl on harvinaisen huono naismaku ku yhestäkään ei olla tykätty.

niii sit mä jätän ton koulun kesken ja chillaan himas ja muutan ens syksynä saloon. TAI sit mä voin kestää tätä paskaa viel muutaman vuoden ja jäädä lohjal. mut vittu heti ku mä oon 18 ni häivyn ettekä kuule must enää ikinä.

bileeeeeeeet !!

(ehkä toi noiden kahen ero on sekottanu mun pään lopullisesti,hulluhullu. :'D)

pitäis hankkii elämä tai mennä nukkumaan. -.-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.