IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.05.2008 15:22

Sallan sähköposti:

"Jutellessani Kähkösen kanssa eilen hän sanoin, että tänään on kokous, jossa katsotaan kuka pääsee ylioppilaaksi ja kuka ei.
Ilmoitan täten kaikki väärinkäsitykset välttäen, että kurssini ovat iloisesti täynnä ja poissaolot ryhmänohjaajalle selvitettyinä (vaikka wilma väittää muuta). Tällä hetkellä Wilma ilmoittaa kokonaiskurssimääräksi 73 kurssia, mutta RU7 ja PS3-kurssien arvosanat puuttuvat vielä (kaikki suoritukset palautettu, arvosanat tulevat ko. opettajien mukaan tänään, en vain ole varma tulevatko ne ennen kokousta vai mitenkä)

Lupaan hymyillä kauniisti lakkiaispäivänä.
- Salla Huttunen"

Rehtorin vastaus:
"HYVÄ!!"

Kauppisella oli hieman ongelmia uskoa, että mä pääsisin ylioppilaaksi ja kun hain viimeisiä itsenäisiä suorituksia se pisti mut vannottamaan, että jos satun ylioppilaaksi pääsemään mun pitää olla herttaisin ja kauniisti hymyilevin ylioppilas koko salissa jotta se ei ois enää niin turhautunut. :D Ähäkutti!

31.5 on BILEET! (Kokeilin muuten äipän valkolakkia, se näyttää mun päässä tosi tyhmältä :'DDD. Yhyy haluun taas pitemmät hiukset, mut tiiän sen, että pitäisin niitä vaan koko aika ponnarilla. Ehkä pitäs käydä kampaajalla kynityttämässä nämä lyhyemmiksi)

Metropoliasta tulee kirje vissiin huomenna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.