IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.06.2007 13:44

Aijaha. Olen sitten vissiin työtön.
Mitään ei olla soitettu, vaikka luvattiin. Viime kerralla kun siellä oli niin sain niin kärkästä palautetta vaikken mitään tehnyt oikeastaan väärin, se oli vaan sellasta aloittelijan epävarmuutta. Ettei kyllä oikeen huvittaiskaan sinne mennäkään, en kuitenkaan kelpaisi mihinkään ja romuttaisin vaan ne viimesetkin itsetunnon rippeeni : D

No, mitäs tässä, uutta hakuun vaan. Kiva kun olen niin myöhään liikkeellä, sillon kun mulle tuota työtä tarjottiin niin uskoin tietenkin siihen enkä viitsinyt hakea mihinkään muualle. Että se siitä sitten.
En jaksaisi koko kesää kotonakaan kököttää, en mä muuta tekisi kun ottaisin aurinkoa, olisin koneella, piirtäisin ja söisin. Ja noilla ei palkoille pääse :D.
Oon kuitenkin viimeisen vuoden aikana vinguttanu Visaani sen verran ahkerasti, että tili näyttää huolestuttavia lukemia (onhan siellä ihan mukavasti, mutta se ei riitä :D)

Autokoulukin pitäisi alottaa tässä lähiaikoina. En ole vielä ilmottautunut, mutta koulun päätin. Haluan niin jo kortin. Enhän mä sillä paljon tee, mulla mitään autoakaan ole, mutta onhan se sellanen virstanpylväs elämässä.
Niin, kunhan vaan täyttäisi sen 18 vuotta ekana.

Pelasin eilen sulkapalloa, meillä oli pikkuvelin kanssa oikeen matsi. Pelin loputtua olin niin väsynyt etten jalkojanikaan meinannut jaksaa nostaa. Unohdin tietenkin venytellä ja nyt on paikat ihan kipeet :D. No, ei voi mitään.

Voisi tästä lähteä jossain vaiheessa kaupungille. Ruokaa ei tässä talossa ole ja dissaan Moision pikkukauppaa. Jos saisi jonkun vedettyä mukaankin. Siellä voisi sitten viettää useemmankin tunnin. Pitääpi kattoa mitä tälle päivälle keksin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.